211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

«Βούλιαξε» το λιμάνι της Θεσσαλονίκης στη συναυλία του Βασίλη Καρρά!

Βασίλης Καρράς
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η τρίτη κατά σειρά μεγαλύτερη συναυλία στο λιμάνι της συμπρωτεύουσας

O Βασίλης Καρράς επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη με μια επετειακή συναυλία για τα 40 του χρόνια στη δισκογραφία και το λιμάνι της πόλης στην κυριολεξία «βούλιαξε» από το κοινό που συγκεντρώθηκε και τον αποθέωσε!

Ο λαϊκός καλλιτέχνης έδωσε την τρίτη κατά σειρά πιο επιτυχημένη συναυλία στο λιμάνι της συμπρωτεύουσας, ύστερα από τους U2 και τον Manu Chao, με περίπου 50.000 θαυμαστές του να έχουν συγκεντρωθεί στο μέρος.

Οι επετειακές συναυλίες του τραγουδιστή θα ολοκληρωθούν τον Σεπτέμβριο με μία συναυλία στο Θέατρο Βράχων. Η συναυλία ήταν προγραμματισμένη για τον Ιούνιο, ωστόσο αναβλήθηκε λόγω καταιγίδας. Δεν είναι η μόνη άκρως επιτυχημένη φετινή συναυλία για τον τραγουδιστή. Πριν λίγο καιρό, κατάφερε να μπει στο βιβλίο Γκίνες αφού γέμισε το στάδιο Arena στη Βουλγαρία και τη Σόφια σε μια μοναδική συναυλία.

Τον χειμώνα τον απολαύσαμε στο Teatro μαζί με τον Νότη Σφακιανάκη σε μια μοναδική σειρά εμφανίσεων που έκλεψαν τις εντυπώσεις. Μια συνεργασία που αναμένουμε να δούμε ξανά κάποια στιγμή, ενώ πλέον περιμένουμε και την επόμενη συνεργασία του τραγουδιστή με κάποια μεγάλη πίστα! Πότε και ποια θα είναι; Σύντομα θα μάθουμε. Το μόνο βέβαιο είναι πως και πάλι θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.

Βασίλης Καρράς: Η συναυλία του στη Θεσσαλονίκη:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024