211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Βασίλης Καρράς: Για ποιον λόγο μπήκε στο βιβλίο Γκίνες;

Βασίλης Καρράς
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Στο ρεκόρ Γκίνες κατάφερε να μπει ο διάσημος τραγουδιστής

Στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες κατάφερε να μπει ο σπουδαίος λαϊκός καλλιτέχνης,  Βασίλης Καρράς, αφού κατάφερε να πετύχει κάτι που δεν έχει κάνει κανένας άλλος μέχρι σήμερα.

Ο τραγουδιστής κατάφερε να γεμίσει το στάδιο Arena στη Βουλγαρία και τη Σόφια, με 17.0ο0 άτομα να παρακολουθούν το ζωντανό του πρόγραμμα, κάτι που δεν είχε καταφέρει ξανά μέχρι τώρα άλλος Ευρωπαίος καλλιτέχνης!

Πέρα από τα χιλιάδες άτομα που κατέκλυσαν το στάδιο για να τον απολαύσουν, έξω από από αυτό υπήρχαν ακόμα 5.000 άτομα που δεν κατάφεραν να βρουν εισιτήριο και απόλαυσαν έστω και ακουστικά τον τραγουδιστή.

Φέτος, από εκείνον, μαζί με τον Νότη Σφακιανάκη, απολαύσαμε έναν μοναδικό χειμώνα εμφανίσεων από την πίστα του teatro. Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες ένωσαν τις δυνάμεις τους και πρωταγωνίστησαν στη διασκέδαση της Αθήνας ενώ αργότερα τους είδαμε και στη Θεσσαλονίκη! Μια συνεργασία που σπάνια βλέπουμε και ελπίζουμε να επαναληφθεί και πάλι στο μέλλον. Μέχρι τότε, εκείνος βρίσκεται σε διάφορες εμφανίσεις εντός και εκτός Ελλάδας, ενώ ετοιμάζεται και για τις δύο επετειακές συναυλίες; του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μέσα στον Ιούνιο. Ο αγαπημένος τραγουδιστής βρίσκεται πάντα κοντά στο κοινό του και εκείνο τον ανταμείβει!

Βασίλης Καρράς: Δες την εμφάνισή του στη Βουλγαρία

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024