2117707570

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

4711 ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΑΛΚΑΙΟΣ

Χρηστος Δαντης
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

2117707570

4711 ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ CLUB ΑΘΗΝΑ ΜΑΡΟΥΣΙ ΤΙΜΕΣ/ΚΡΑΤΗΣΗ

Ημέρα
Τιμή απλής φιάλης
Τιμή Special φιάλης
Τιμή Premium φιάλης
Τιμή Φοιτητικής φιάλης
Παρασκευή
150 / 4 άτομα
180 / 4 άτομα
220/ 4 άτομα
– / 6 άτομα
Σάββατο
150 / 4 άτομα
180 / 4 άτομα
220  / 4 άτομα
– / 6 άτομα

Τηλεφωνο κρατησεων 211-7707570 & 6980699333

Εναρξη – Πρεμιερα:  15 Δεκεμβρίου

Είσοδος με ποτό Bar: 15€

Διαθέσιμες ημέρες – Είναι ανοιχτά: Παρασκευή & Σάββατο

Δείτε εδώ όλα τα υπόλοιπα Ανοιχτά Μπουζούκια στην Αθήνα

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΟΥ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου

4711 ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΑΘΗΝΑ ΜΑΡΟΥΣΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΚΑΙΟΣ – ΕΛΝΤΑ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ 2024

Ο Γιώργος Αλκαίος απο τις 15 Δεκεμβρίου στο χώρο του 4711 που ανοίγει στο χώρο που ήταν η Αυτοκινηση στο Μαρουσι. Μαζί του σε μια εναλλακτικη παράσταση η δημοφιλής ηθοποιός Έλντα Πανοπούλου .

4711 Αυτοκινηση Club

Μια ανατρέπτικη παράσταση με τον Γιώργο Αλκαίο και την Έλντα Πανοπούλου ξεκινάει στο 4711 Αυτοκινηση Club στο Μαρούσι στην Αθήνα κάνοντας την διαφορά. Οι 2 καλλιτέχνες έχουν ετοιμάσει ένα πολύ ιδιαίτερο πρόγραμμα για το κοινό της Αθήνας. Η παράσταση θα περιλαμβάνει μουσικές επιτυχίες του Γιώργου Αλκαίου καθώς και θεατρικά δρώμενα απο την Έλντα Πανοπούλου.

4711 Γιωργος Αλκαιος

Μια ανατρεπτική συνεργασία ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει φέτος το 4711 αυτοκινηση  στην Αθήνα, το οποίο επιστρέφει ύστερα από χρόνια απουσίας από τη νυχτερινή διασκέδαση. Για τη χειμερινή σεζόν 2023 – 2024, ο Γιώργος Αλκαίος συναντάει την Έλντα Πανοπούλου στη σκηνή, ύστερα από χρόνια, και ετοιμάζονται να μας παρουσιάσουν μια μουσική παράσταση που θα αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα της.

Από τη μία, ο Γιώργος Αλκαίος είναι ένας πολυτάλαντος καλλιτέχνης με δεκαετίες πορείας στην ελληνική μουσική. Εκτός από τις γνωστές επιτυχίες του, έχει κάνει και άλλες δουλειές όπως μουσικές για παραστάσεις κλπ.

Από την άλλη, η Έλντα Πανοπούλου εδώ και χρόνια, εκτός από την κωμωδία, ασχολείται και με μουσικές παραστάσεις. Έχει παρουσιάσει την ιδιαίτερη δουλειά της σε πολλά νυχτερινά μαγαζιά, είτε μόνη της είτε συνοδεία των μαθητών της. Η χημεία μεταξύ των δύο;

Απόλυτα δοκιμασμένοι μιας και είχαν συναντηθεί και πάλι επί σκηνής το 2017 παρουσιάζοντας ένα μιούζικαλ που αγκαλιάστηκε από το κοινό. Μάλιστα, τότε, η ηθοποιός είχε χαρακτηρίσει τη συνεργασία αυτή μια από τις καλύτερες στιγμές της πορείας της.

Οπότε, η συνύπαρξη των δύο στο 4711 Αυτοκινηση τον χειμώνα 2024 είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως θα είναι άκρως επιτυχημένη. Η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει μέσα στον Δεκέμβριο και κάπως έτσι, το 2023 θα μας αποχαιρετήσει με ένα δυναμικό ξεκίνημα στη νυχτερινή ΑΘήνα.

Ο Γιώργος Αλκαίος στο 4711 αυτοκινηση της Αθήνας στο Μαρούσι

Τριάντα πέντε ολόκληρα χρόνια επιτυχημένης μουσικής πορείας μετρά πλέον ο Γιώργος Αλκαίος. Ο νεαρός καλλιτέχνης, που έκανε ένα πολύ δυναμικό ξεκίνημα, με τις μεγάλες επιτυχίες και το μαντήλι στο χέρι, κατάφερε να κρατηθεί διαχρονικός μέσα στο πέρασμα του χρόνου και να ακολουθείται πάντοτε από το κοινό του.

Ετσι και τωρα στο 4711 Αυτοκινηση απο τις 15 Δεκεμβρίου αναμένεται να είναι η ευχάριστη εκπληξη του χειμώνα 2023-2024

Πολλά διαστήματα, από μόνο του επέλεξε να μείνει μακριά από τα φώτα και από τις μουσικές εξελίξεις. Όμως, το ατόφιο ταλέντο του φαίνεται από το γεγονός ότι όσα χρόνια και αν απέχει, όταν επιστρέφει το κοινό του είναι εκεί να τον περιμένει φανατικά, ενώ παράλληλα, τα τραγούδια του ακούγονται ασταμάτητα και είναι πλέον διαχρονικά.

Από νεαρή ηλικία ο Αλκαίος έδειξε την αγάπη του για τη μουσική, μιας και ο πατέρας του ήταν επίσης ένας πολύ αγαπημένος καλλιτέχνης και μεγάλωσε σε ένα καλλιτεχνικό περιβάλλον. Η ενασχόλησή του με τη μουσική ήταν σίγουρα μονόδρομος. Όχι μόνο γιατί προέρχεται από μια καλλιτεχνική οικογένεια αλλά και το ταλέντο του ήταν εμφανές εξαρχής.

Τη δεκαετία τους 90 ήταν ένα από τα κορυφαία ονόματα της ποπ μουσικής με την μία επιτυχία να διαδέχεται την άλλη: ‘Συρματόπλεγμα’, ‘Εν Ψυχρώ’, ‘Αχ.. Κοίτα Με’ και ‘Με Λίγο … Τρακ’ ήταν μερικοί από τους δίσκους του από τους οποίους έχουν ξεπηδήσει μεγάλες επιτυχίες. Στις τρεις δεκαετίες πορείας του έχει κυκλοφορήσει περισσότερους από 20 δίσκους αλλά και έχει κάνει και άλλες δουλειές που είχαν να κάνουν με το θέατρο, την τηλεόραση, τα καλλιτεχνικά γενικά.

Η Έλντα Πανοπούλου συνοδεύει ιδανικά τον Γιώργο Αλκαίο στο 4711 Αυτοκινηση club της Αθήνας

Μπορεί να την έχουμε στο μυαλό μας ως ηθοποιό – γιατί είναι – όμως η Έλντα Πανοπούλου αγαπά και το τραγούδι, τα μιούζικαλ, τις μουσικές παραστάσεις, τον παλιό κινηματογράφο που συνδύαζε πάντα μουσική και πρόζα. Κάθε σεζόν, υπάρχει κάποιο στέκι στην Αθήνα που φιλοξενεί τις παραστάσεις της.

Φέτος, θα τη δούμε σε ένα μεγάλο νυχτερινό κέντρο να συνοδεύει έναν πολύ σημαντικό καλλιτέχνη της ελληνικής μουσικής. Η συνύπαρξή τους είναι σίγουρο ότι θα ξεχωρίσει και θα είναι από τα πιο πρωτότυπα λάιβ που θα δούμε φέτος στην Αθήνα.

Η επιστροφή του 4711 club στο Μαρουσι στην Αθήνα

Το 4711, ένα θρυλικό μαγαζί που ξεκίνησε δειλά από το Κολωνάκι, σε έναν μικρό χώρο, και πρωταγωνιστή για χρόνια τον Διονύση Σχοινά, εξελίχθηκε σε ένα μεγαθήριο της νυχτερινής διασκέδασης στην Αθήνα και πριν κάποια χρόνια μετακόμισε στη Λεωφόρο Κηφισίας 7.

Από εκεί συνέχισε μια πορεία επιτυχίας που διακόπηκε από τον κορονοϊό. Τελευταία φορά στη σκηνή του είδαμε τον Γιώργο Τσαλίκη ο οποίος έκλεισε έναν κύκλο του κέντρου με απόλυτη επιτυχία.

Στη συνέχεια, το κέντρο επέστρεψε ως Αυτοκίνηση, ένα ακόμα θρυλικό όνομα της διασκέδασης, το οποίο μας χάρισε επίσης μερικές σεζόν με δυναμικά σχήματα – τελευταίο σχήμα ήταν ο Λευτέρης Πανταζής, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης και ο Χρήστος Δάντης. Ύστερα από αυτή, την πιο λαϊκή παρένθεση στη λεωφόρο Κηφισίας 7, το live clubbing επιστρέφει ξανά. ‘

Και με έναν ακόμα πιο ψυχαγωγικός τρόπο, αφού εκεί θα δούμε μια μοναδική μουσική παράσταση από δύο εξαίσιους καλλιτέχνες, την Έλντα Πανοπούλου και τον Γιώργο Αλκαίο. Οι δύο καλλιτέχνες συναντιούνται και πάλι στη σκηνή, μετά από 7 χρόνια και είναι έτοιμοι να μονοπωλήσουν και πάλι το ενδιαφέρον της πόλης και να παρουσιάσουν μια μοναδική παράσταση που δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο! 

4711 αυτοκινηση Club Μαρουσι εισοδος με ποτο

Η εισοδος με ποτο στο 4711  αυτοκινηση Club στο Μαρουσι ειναι 15 ευρώ με ποτό

 Στο 4711 Αυτοκινηση Αλκαιος ποιες μερες ειναι ανοιχτά

Το 4711 που θα τραγουδησει ο Αλκαίος στο Μαρουσι ειναι Παρασκευη Σαββατο

Ποια ειναι η διευθυνση του 4711 Athens club Μαρουσι Αλκαιος

Η διευθυνση για το 4711 Club στο Μαρούσι ειναι Λεωφόρος Κηφισίας 7 στο Μαρούσι

3.1/5 (36 Reviews)

Share

Κάνε Την Κρατησή Σου Άμεσα Και Γρήγορα

Για όλα τα Μπουζούκια και Club της Αθήνας
Μπουζούκια - Clubs Αθήνα