211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Βασίλης Καρράς: Διακοπή της συναυλίας του λόγω βροχής

Βασίλης Καρράς
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε ορίστηκε η επόμενη ημερομηνία συναυλίας στο Θέατρο Πέτρας;

Μπορεί όλα να ήταν πανέτοιμα και ο Βασίλης Καρράς να έδωσε ξανά τον καλύτερο εαυτό του για την επετειακή συναυλία στο Θέατρο Πέτρας το βράδυ του Σαββάτου, 17 Ιουνίου, όμως τελικά η συναυλία διεκόπη λίγο μετά την έναρξή της, λόγω της καταιγίδας.

Για την ασφάλεια τόσο του κοινού όσο και των καλλιτεχνών η συναυλία αναβλήθηκε και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου, που είναι και η πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία στο συγκεκριμένο θέατρο.  Στη συναυλία της Αθήνας συμμετέχουν οι Γιάννης Ζουγανέλης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Αντώνης Ρέμος, Μάκης Σεβίλογλου, Μπάμπης Στόκας και άλλοι καλλιτέχνες.

Οι δύο επετειακές συναυλίες (μια στην Αθήνα και μια στη Θεσσαλονίκη) έχουν τίτλο «40 χρόνια Βασίλης Καρράς» και πραγματοποιούνται με αφορμή την ολοκλήρωση 40 χρόνων από το ξεκίνημα του σπουδαίου καλλιτέχνη. Παράλληλα, αναμένουμε την επόμενη συνεργασία του τραγουδιστή με κάποια πίστα της Αθήνας. Τελευταία φορά που τον απολαύσαμε στην Αθήνα ήταν στην πίστα του Teatro μαζί με τον Νότη Σφακιανάκη. Μια συνεργασία που άφησε ανεξίτηλο το σημάδι της τον χειμώνα αυτό. Ποια θα είναι άραγε η επόμενη συνεργασία του μεγάλου λαϊκού καλλιτέχνη; Πολύ σύντομα θα μάθουμε σε ποια πίστα θα τον απολαύσουμε.

 

Βασίλης Καρράς: Στιγμιότυπα από την αρχή της βραδιάς:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024