211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάολα: Τι απάντησε στην κριτική της Ελένης Βιτάλη;

Πάολα εμφανίσεις αθηνα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε για πρώτη φορά

Όπως ακριβώς και ο Αντώνης Ρέμος, έτσι και Πάολα είχε πριν λίγο καιρό δεχθεί αρνητικές κριτικές από την Ελένη Βιτάλη. Τη βραδιά των βραβείων MAD, ο τραγουδιστής απάντησε σε αυτές τις κατηγορίες αλλά το ίδιο έκανε και η Πάολα.

Η κάμερα του Happy Day την βρήκε στα παρασκήνια των βραβείων του Mad και η Πάολα ρωτήθηκε για το γεγονός, δίνοντας τη δική της απάντηση:  “Στην αρχή με σόκαραν διότι δεν τα ζούσα στο χωριό μου. Νόμιζα ποτέ κανείς δεν θα με πειράξει εμένα. Τελικά με πείραξαν αλλά δεν… πειράζει! Νομίζω πολλοί τ’ ακούν, λίγους τους νοιάζει. Εμένα με ενδιαφέρει να ασχολούνται με τη δουλειά μου, με τη φωνή μου. Τι να πω για τα ρούχα; Και τώρα λιλιπούτειο είναι το φόρεμα, μικρούλικο. Τι πρέπει να γίνει; Ότι τι; Αχ δεν μπορώ”.

Η Πάολα πριν λίγο καιρό ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στο Κέντρο Αθηνών με τον Σάκη Ρουβά και την Τάμτα, ένα σχήμα που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό της Αθήνας. Σύντομα, αναμένουμε την ανακοίνωση της επόμενης συνεργασίας της, που όπως φαίνεται, θα είναι με τον Γιώργο Μαζωνάκη στην πίστα του Έναστρον. Δες στο παρακάτω βίντεο την απάντηση που έδωσε για την Ελένη Βιτάλη:

Πάολα: Η απάντησή της στην Ελένη Βιτάλη:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024