211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Οι πρεμιέρες της εβδομάδας που δεν πρέπει να χάσεις!

η Νατασσα Θεοδωριδου και ο Πετρος Ιακωβειδης χαμογελαστοι τραγουδουν σε πιστα της Αθηνας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τι νέο θα δούμε;

Ποιες είναι οι πρεμιέρες που θα δούμε και θα μας κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά, αυτή την εβδομάδα, στην Αθήνα (και τη Θεσσαλονίκη) αλλά και θα αναδιαμορφώσουν για τα καλά τον ήδη πλούσιο χάρτη της διασκέδασης; 4 νέα σχήματα έρχονται δυναμικά για να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον στη διασκέδαση της πρωτεύουσας και να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και την άνοιξη στην πόλη, ενώ ακόμα δύο επιστρέφουν ύστερα από μια μικρή διακοπή!  Δες παρακάτω ποια είναι αυτά τα σχήματα που θα δούμε και θα μας ενθουσιάσουν!

Οι πρεμιέρες της εβδομάδας που δεν πρέπει να χάσεις:

Fantasia, Παρασκευή,  13 Απριλίου: Έτοιμοι για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα τους στο Fantasia είναι η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Πέτρος Ιακωβίδης.

https://www.instagram.com/p/BhdZpKEAnIU/?taken-by=fantasia.live.official

Πύλη Αξιού, Σάββατο, 13 Απριλίου: Ο Νότης Σφακιανάκης και η Πέγκυ Ζήνα αποθεώθηκαν από το κόσμο σε κάθε τους εμφάνιση στο Fever. Ήρθε η ώρα λοιπόν να ανηφορίσουν προς της Θεσσαλονίκη και τη Πύλη Αξιού

https://www.instagram.com/p/BhZtGfjAJov/?taken-by=pyliaxiouliveclubbing

Σταυρός Του Νότου, Παρασκευή, 13 Απριλίου: Ο Χρήστος Θηβαίος και η Μαρία Παπαγεωργίου μάς χάρισαν μια μοναδική σειρά εμφανίσεων στον Σταυρό του Νότου, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Σφίγγα, Σάββατο, 14 Απριλίου: Ο Γιάννης Ζουγανέλης ετοιμάζεται να επιστρέψει στη διασκέδαση της Αθήνας από μια σκηνή με την οποία συνεργάζεται για πρώτη φορά. Μαζί με την Γιώτα Γιάννα, τον Βασίλη Καζούλη, την Τάνια Ρόκκα και τον Παναγιώτη Αυγερινό, ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα μας παρουσιάσει τα «Φρούτα Εποχής» που θα είναι κοντά μας για λίγες βραδιές τον Απρίλιο.

πρεμιέρες

Επιστρέφουν ύστερα από τη διακοπή του Πάσχα:

Κέντρο Αθηνών, Παρασκευή, 13 Απριλίου:

https://www.instagram.com/p/BhZHC-ZnXCs/?taken-by=kentroathinon

ΥΤΟΝ, Σάββατο, 14 Απριλίου:

https://www.instagram.com/p/BhHJdu6HdRV/?taken-by=ytonthemusicshow

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024