211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Χρήστος Θηβαίος | Στον «Σταυρό του Νότου» για 3 παραστάσεις

ο Χρήστος Θηβαίος χαμογελαστος σκεφτεται την καινουργια του επιτυχια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μαζί με την Μαρία Παπαγεωργίου

Ο Χρήστος Θηβαίος και η Μαρία Παπαγεωργίου μάς χάρισαν μια μοναδική σειρά εμφανίσεων στον Σταυρό του Νότου, τον περασμένο Δεκέμβριο. Η επιτυχία της συνεργασίας τους, οδηγεί πλέον σε μια νέα (αλλά σύντομη) σειρά παραστάσεων στον ίδιο χώρο. Ο αγαπημένος και σπουδαίος καλλιτέχνης και η ιδιαίτερη καλλιτέχνιδα ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα είναι φυσικά μαγευτικό.

«H Mαρία Παπαγεωργίου είναι μονόδρομος συνεργασίας. Γιατί αν δεν υπάρχει αύριο δεν υπάρχει σήμερα. Τη στιγμή που είμαι ακραιφνώς παρών έχω γίνει ήδη χθες. Με τη Μαρία παίζουμε μουσική γιατί διαφορετικά δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τη χαραμάδα του πανικού μας. Αντί να σβήσουμε, ανάβουμε γενέθλια κεριά στο όνομα της εκρηκτικής μας συνάντησης», έχει δηλώσει για αυτή τη συνεργασία ο Χρήστος Θηβαίος, ενώ η Μαρία Παπαγεωργίου έχει αναφέρει: «H συνεργασία μου με τον Χρήστο είναι ένα πέρασμα μέσα στα χρόνια που μεγάλωνα μέχρι να φτάσω εδώ. Στο σήμερα. Είναι το “Ημερολόγιο” που κρατούσα στο λύκειο, μαθαίνοντας τα τραγούδια του, είναι η “γυναίκα” που βιαζόμουν να γίνω, είναι κάθε “χαραμάδα πανικού” που πέρασε το σώμα μου μέχρι ο φόβος σιγά – σιγά να γίνει “αγάπη”. Σε αυτό το σημείο συναντώ τον Χρήστο Θηβαίο, που τόσο θαυμάζω. Μέχρι να με πάει με το σπουδαίο έργο του στο επόμενο “Σιδερένιο μου Νησί”».

Δες επίσης:Tonis Sfinos | Παράταση εμφανίσεων στον Βοτανικό Plus

Την πρεμιέρα τους στην εν λόγω σκηνή θα κάνουν την Παρασκευή 13 Απριλίου και για τις τρεις μόνο παραστάσεις, ενώ θα είναι κοντά μας για δύο ακόμα παραστάσεις, για άλλες δύο Παρασκευές στις 20 και 27 Απριλίου.

Δες επίσης:Ακρωτήρι | Επιστρέφει με Κωνσταντίνο Αργυρό – Ελένη Φουρέιρα!

Μαζί τους στις παραστάσεις αυτές θα είναι οι Μάξιμος Δράκος (πιάνο), Σταύρoς Ρουμελιώτης (Κιθάρες), Καλλίστρατος Δρακόπουλος (τύμπανα) και Άγγελος Παπαδάτος (κοντραμπάσο).

Χρήστος Θηβαίος | Στον «Σταυρό του Νότου» για 3 παραστάσεις

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024