211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πύλη Αξιού: Στην τελική ευθεία για τη μεγάλη πρεμιέρα!

Πύλη Αξιού
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Χαμός για την έναρξη – Sold out το πρώτο διήμερο!

Λίγες ώρες απέμειναν πλέον για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Νότη Σφακιανάκη με τον Βασίλη Καρρά στην Πύλη Αξιού το βράδυ, αφού απόψε το βράδυ, 21 Απριλίου είναι η πρώτη τους βραδιά στην ιστορική πίστα της συμπρωτεύουσας.

H μουσική συνάντηση των δύο μεγάλων καλλιτεχνών στην πίστα του κέντρου είναι ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα γεγονότα στη νυχτερινή διασκέδαση και ο χρόνος μετρά αντίστροφα τη στιγμή της έναρξής τους. Ήδη οι δύο πρώτες βραδιές στο κέντρο είναι sold out και το μόνο βέβαιο είναι πως οι δύο καλλιτέχνες θα βάλουν φωτιά στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης.

H σειρά αυτή εμφανίσεων θα έχει  τίτλο ” Περπατάμε Παράλληλα από τον Βορρά μέχρι τον Νότο ” και έρχεται να συνεχίσει την εκπληκτική επιτυχία της Αθήνας για περίπου ένα μήνα. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη αυτή πρεμιέρα ενώ παράλληλα ο Βασίλης Καρράς ήδη ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις δύο επερχόμενες επετειακές του συναυλίες για τα 40 χρόνια του στη δισκογραφία. Μια ανάσα μακριά είμαστε από τη μεγάλη πρεμιέρα και αναμένεται στην κυριολεξία να μονοπωλήσει τ0 ενδιαφέρον! Το ξεκίνημα έρχεται πάρα πολύ δυναμικά και το μόνο βέβαιο είναι πως το απόλυτο δίδυμο διασκέδασης έρχεται να σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά του.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024