211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σφίγγα | Όλο το πρόγραμμα για τον Φεβρουάριο!

Σφίγγα το νεο προγραμμα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Αναλυτικά, όλα όσα θα δούμε

Η μουσική σκηνή Σφίγγα άνοιξε φέτος τις πόρτες της στο κοινό της Αθήνας από την οδό Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής – πεζόδρομος Κιάφας 13 και αμέσως γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τις βραδιές που μας παρουσίασε.

Κάθε μήνα, η μουσική σκηνή ανανεώνεται και μας υποδέχεται με νέο πρόγραμμα που κερδίζει τις εντυπώσεις. Τι θα δούμε τον Φεβρουάριο στη σκηνή της;

Σφίγγα | Όλο το πρόγραμμα για τον Φεβρουάριο!

Παρασκευές (2, 9, 16 και 23/2): Ο Ορφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη θα τραγουδήσουν και θα μας θυμίσουν τις πιο σημαντικές στιγμές της πορείας της δικής τους αλλά και του λαϊκού τραγουδιού!

Σάββατο (3 και 10/2): O Πάνος Κατσιμίχας συνεχίζει και τον Φεβρουάριο στη Σφίγγα, σε μια παράσταση που θα ανατρέξει όλη την πορεία των αδερφών Κατσιμίχα. Θα τον πλαισιώσουν το γκρουπ “Βack Pages” με ένα αφιέρωμα στο Bob Dylan και ο τραγουδοποιός Δημήτρης Καρράς.

Σάββατο (17 και 24/2): Η τετράδα των Γιάννη Γιοκαρίνη, Νικόλα Ζιώγαλα, Γιάννη Μηλιώκα και Λάκη Παπαδόπουλου έρχεται να λύσει το αίνιγμα της Σφίγγας σε 4 Σάββατα.

Τρίτες (6, 13, 20 και 27/2): Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Αλίνα Κοτσοβούλου θα μας ταξιδέψει στη νέα της μουσικοθεατρική παράσταση με τραγούδια γνωστά και αγαπημένα, ελληνικά και ξένα, εμπλουτισμένη με κείμενα γνωστών συγγραφέων και καλεσμένους έκπληξη!

Τετάρτη (7/2): Ο τραγουδοποιός Γιώργος Νικητόπουλος παρουσιάζει τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο “Κάτι από σένα” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις “Μετρονόμος”.

Τετάρτη (14, 21 και 28/2): Η Λίνα Νικολακοπούλου συνεχίζει, σε βραδιές λόγου και μουσικής με ιδιαίτερους καλεσμένους. Μαζί της η Αλεξάνδρα Χρηστακάκη. Τραγουδούν οι Αργυρώ Καπαρού, Θοδωρής Βουτσικάκης, Γιάννης Παλαμίδας και το μουσικό σχήμα ΚουARTέτο. 14/2: Ρένα Μόλχο, 21/2: Μελίνα Τανάγρη, 28/2: Αλεξάνδρα Κορωναίου.

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024