211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Καίτη Γαρμπή | Για μία συναυλία στο Κηποθέατρο Παπάγου

η Καίτη Γαρμπή τραγουδαει στο κηποθεατρο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε θα την δούμε εκεί;

Το φθινοπωρινό φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του, φιλοξενώντας την Καίτη Γαρμπή, τη Δευτέρα 27 Αυγούστου και ώρα 21:00.

Δες επίσης:Έναστρον: Γιώργος Μαζωνάκης – Πάολα και πάλι μαζί στη σκηνή!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, με αμέτρητες μεγάλες επιτυχίες, εδώ και δεκαετίες, ετοιμάζεται να χαρίσει στο κοινό της στην Αθήνα ακόμα μια μοναδική βραδιά. Παράλληλα, το νέο άλμπουμ «Σπάσε Τους Δείκτες», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, συμβάλλουν εξαιρετικοί δημιουργοί και τα κομμάτια έχουν ήδη αναδειχθεί σε επιτυχίες.

Δες επίσης:Ηλίας Καμπακάκης | Πού εμφανίζεται κάθε Πέμπτη στην Αθήνα;

Καίτη Γαρμπή | Για μία συναυλία στο Κηποθέατρο Παπάγου

Την ίδια στιγμή, η τραγουδίστρια συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο Ακρωτήρι, μαζί με τον Νότη Σφακιανάκη, μια συνεργασία – έκπληξη, που βλέπουμε φέτος ξανά ύστερα από αρκετά χρόνια. Mια συνεργασία που έχει κερδίσει φυσικά την αγάπη του κοινού, και έρχεται λίγους μήνες μετά την άκρως επιτυχημένη συνεργασία της τον χειμώνα με τον Βασίλη Καρρά και τον Χρήστο Μενιδιάτη στην πίστα της Ιεράς Οδού. Οι δύο μεγάλοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους κάθε εβδομάδα και φέρνουν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της πόλης. Από το Ακρωτήρι, έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε αυτή τη μοναδική συνύπαρξη και να περνάμε μοναδικές στιγμές.

https://www.instagram.com/p/BlTH7lwAKz1/?taken-by=kaitigarbi

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024