211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νατάσσα Μποφίλιου | Παντρεύεται! Δες την αναγγελία στην εφημερίδα

Νατάσσα αναγγελία γαμουυστην εφημερίδα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες την αναγγελία στην εφημερίδα 

Η Νατάσσα Μποφίλιου διανύει μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της, καθώς σε λίγο καιρό θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Χρήστο Κορτσέλη. Το ζευγάρι ζει εδώ και χρόνια κάτω από την ίδια στέγη στην Καλλιθέα και φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του.

Δες επίσης:Έναστρον: Γιώργος Μαζωνάκης – Πάολα και πάλι μαζί στη σκηνή!

Ο γάμος της τραγουδίστριας και του Χρήστου Κορτσέλη θα πραγματοποιηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου. Όπως βλέπουμε στην αναγγελία του γάμου τους που δημοσιεύτηκε σε ημερήσια εφημερίδα, το μυστήριο θα τελεστεί στο Χαϊδάρι.

Δες επίσης:Ηλίας Καμπακάκης | Πού εμφανίζεται κάθε Πέμπτη στην Αθήνα;

Την περίοδο αυτή η αγαπημένη ερμηνεύτρια πραγματοποιεί εμφανίσεις ανά την Ελλάδα και βρίσκεται κοντά στο κοινό της με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Παράλληλα, αναμένουμε την ανακοίνωση για τις εμφανίσεις της την ερχόμενη σεζόν σε κάποια σκηνή της Αθήνας. Πού θα δούμε την αγαπημένη ερμηνεύτρια; Προς το παρόν, την απολαμβάνουμε στις καλοκαιρινές της συναυλίες, ενώ εκείνη παράλληλα ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μεγάλη της μέρα που θα πραγματοποιηθεί σε περίπου δύο μήνες από τώρα. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την πιο ευτυχισμένη μέρα της!

Νατάσσα Μποφίλιου | Παντρεύεται! Δες την αναγγελία στην εφημερίδα

Νατάσσα Μποφίλιου

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024