211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ηλίας Καμπακάκης | Πού εμφανίζεται κάθε Πέμπτη στην Αθήνα;

Ο Ηλίας Καμπακάκης σε πιστα της Αθηνας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Νέα σειρά εμφανίσεων που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις

Ο Ηλίας Καμπακάκης  τα τελευταία χρόνια έχει έρθει για τα καλά στο προσκήνιο με τις επιτυχίες που κυκλοφορεί συνεχώς. Τα κομμάτια του έχουν αγκαλιαστεί θερμά από το κοινό του και τον έχουν αναδείξει σε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έρχονται σιγά σιγά στο προσκήνιο. Το ίδιο και οι εμφανίσεις του.

Δες επίσης:Διογένης Studio | Μαρινέλλα – Παπαρίζου – Μακεδόνας στο σχήμα του χειμώνα!

Τον καλλιτέχνη απόλαυσαν οι Θεσσαλονικείς τον χειμώνα, από την πίστα του Casper at Verykoko , ενώ φέτος το καλοκαίρι τον απολαμβάνουμε κάθε Πέμπτη στο χώρο του Ακάνθους, ενός από τα δημοφιλέστερα και πιο αγαπημένα μαγαζιά στην πόλη. Κάθε Πέμπτη βράδυ, ο καλλιτέχνης ερμηνεύει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και ξεσηκώνει για τα καλά!

Δες επίσης:Έναστρον: Γιώργος Μαζωνάκης – Πάολα και πάλι μαζί στη σκηνή!

«Υποτίθεται», «Στα χίλια χρόνια μια φορά», «Τέτοια Νύχτα» και «Παλιοπράγματα» είναι μονάχα μερικές από τις επιτυχίες που μας έχει συστήσει και έχουν αγαπηθεί πολύ από το κοινό. Κάθε εβδομάδα, ο επιτυχημένος καλλιτέχνης κάνει το κέφι να χτυπάει κόκκινο στη διασκέδαση της παραλιακής, ενώ αναμένουμε να τον δούμε και πολύ σύντομα σε κάποια μεγάλη πίστα της πόλης, σε σειρά εμφανίσεων.

Ηλίας Καμπακάκης | Στο Akanthus κάθε Πέμπτη βράδυ!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024