211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έναστρον: Γιώργος Μαζωνάκης – Πάολα και πάλι μαζί στη σκηνή!

ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Πάολα σε εμφανιση τους στο Εναστρον
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Για δεύτερη χρονιά το σχήμα συνεχίζει

To Έναστρον ετοιμάζεται να επιστρέψει για ακόμα έναν χειμώνα στην αθηναϊκή διασκέδαση, με ένα σχήμα δοκιμασμένο που έχει αγαπηθεί από το κοινό. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και κάπως έτσι, στην πίστα του θα συναντηθούν για ακόμα μια φορά Γιώργος Μαζωνάκης και Πάολα.

Δες επίσης:Μετρώ Αντίστροφα | Πόσα εκατομμύρια προβολές έχει κάνει στο Youtube;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, οι δύο καλλιτέχνες, που πολλές φορές έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν, θα βρεθούν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην ίδια σκηνή. Αυτή τη φορά όμως, στην παρέα τους δεν θα έχουν τον Στέλιο Ρόκκο, όπως έγινε πέρσι.

Δες επίσης:Διογένης Studio | Μαρινέλλα – Παπαρίζου – Μακεδόνας στο σχήμα του χειμώνα!

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα στο Διογένης Studio θα δούμε τη Μαρινέλλα με την Έλενα Παπαρίζου και τον Κώστα Μακεδόνα, στο Teatro τον Κωνσταντίνο Αργυρό με την Ελένη Φουρέιρα. αλλά και στο Φωταέριο, ο Γιάννης Πλούταρχος με την Έλλη Κοκκίνου. Το μόνο που απομένει είναι να δούμε και τις επίσημες ανακοινώσεις από τα νυχτερινά κέντρα, που αναμένεται να γίνουν πολύ σύντομα.  Ο χειμώνας 2018-19 αναμένεται να μας γεμίσεις εκπλήξεις και πολύ ενδιαφέρουσες συνεργασίες, και το μόνο που περιμένουμε είναι η επίσημε επιβεβαίωση.

Έναστρον: Πάρε μια γεύση από τις περσινές τους εμφανίσεις:

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024