211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έναστρον: Οι διάσημες παρουσίες της εβδομάδας που πέρασε

Έναστρον Νατασσα Θεοδωριδου Νικος Κουρκουλης Stan που ταγουδαει εμφανισεις κρατηση μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια εβδομάδα επιτυχία για τους τρεις καλλιτέχνες 

Η επιτυχία για το Έναστρον , για ακόμα μια σεζόν, είναι πολύ μεγάλη. Γιώργος Μαζωνάκης, Άντζελα Δημητρίου και Νίκος Κουρκούλης ενώνουν φέτος τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που έχει εντυπωσιάσει. Κάθε εβδομάδα το δημοφιλές νυχτερινό κέντρο είναι κατάμεστο από το κοινό που σπεύδει να τους απολαύσει.

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο

Την περασμένη εβδομάδα, για ακόμα μια φορά, επικράτησε το αδιαχώρητο. Ανάμεσα στο κοινό βρέθηκαν και επώνυμες παρουσίες, αγαπημένοι συνάδελφοι των τραγουδιστών. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε εκεί τον Αντώνη Ρέμο ο οποίος μάλιστα πήρε το μικρόφωνο, κατά τη διάρκεια του προγράμματος του Γιώργου Μαζωνάκη και μαζί τραγούδησαν για λίγα λεπτά κερδίζοντας το πιο θερμό χειροκρότημα. ο τραγουδιστής ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στο Αθηνών Αρένα μαζί με την Δέσποινα Βανδή μόλις πριν από λίγο καιρό.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Το ίδιο βράδυ στο κέντρο βρέθηκαν και η Νατάσα Θεοδωρίδου με τον Stan, που τραγούδησαν μαζί με τον Νίκο Κουρκούλη. Λίγο πριν από την πρεμιέρα τους, οι δύο καλλιτέχνες διασκεδάζουν σε διάφορα μαγαζιά της πόλης και το Έναστρον ήταν ένα από αυτά. Δες παρακάτω στιγμιότυπα.

Έναστρον: Οι διάσημες παρουσίες της εβδομάδας που πέρασε:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024