211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νότης Σφακιανάκης και Έλλη Κοκκίνου μαζί στη Θεσσαλονίκη

Νότης Σφακιανάκης Ελλη Κοκκινου που ταγουδαει εμφανισεις κρατηση μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια συνεργασία που θα συζητηθεί πολύ

Μετά το αιφνίδιο φινάλε του Γκάζι Live και την αποχώρηση της Πάολα από το σχήμα, ο Νότης Σφακιανάκης συνεχίζει ακάθεκτος τις εμφανίσεις του, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη και με νέα παρτενέρ που δεν είναι άλλη από την Έλλη Κοκκίνου, την οποία απολαύσαμε τον χειμώνα αυτό στην πίστα του Fever μαζί με τον Θέμη Αδαμαντίδη.

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο

Πιο συγκεκριμένα ο τραγουδιστής ξεκινάει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του στο «Club Vogue» της Θεσσαλονίκης μαζί με την Έλλη Κοκκίνου και τους Goin’ Through, και η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Μαρτίου.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Στην πίστα αυτή τελευταία φορά είδαμε την Νατάσα Θεοδωρίδου με τον Πέτρο Ιακωβίδη και τον Stan, ένα σχήμα που ετοιμάζεται να ξεκινήσει δυναμικά στο Fantasia την εβδομάδα αυτή. Δες παρακάτω μια από τις αναρτήσεις του Vogue Club μέσα από τις οποίες έκανε γνωστή τη νέα αυτή συνεργασία. Νότης και Έλλη Κοκκίνου έρχονται να χαρίσουν τα πιο ξεχωριστά βράδια στους Θεσσαλονικείς κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ. Δες παρακάτω την ανάρτηση που έκανε το νυχτερινό κέντρο για τη νέα αυτή συνεργασία που έρχεται δυναμικά στην πόλη.

Νότης Σφακιανάκης και Έλλη Κοκκίνου μαζί στη Θεσσαλονίκη

https://www.instagram.com/p/BuozdvoB-4-/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024