211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Box Athens: Ποιοι τραγουδιστές διασκέδασαν με τις Μέλισσες;

ΒΟΧ ATHENS Stan Νατασσα Θεοδωριδου που ταγουδαει εμφανισεις κρατηση μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Λίγο πριν την πρεμιέρα τους βγήκαν βόλτα στη νυχτερινή Αθήνα

Με αμείωτο ρυθμό επιτυχίας συνεχίζει το Box Athens να πρωταγωνιστεί στη διασκέδαση της Αθήνας. Για ακόμα μια χρονιά οι Μέλισσες στη σκηνή τους παρουσιάζουν το πιο δυναμικό πρόγραμμα και μαζί με την Τάμτα έχουν αγκαλιαστεί θερμά. Από το κέντρο περνούν αμέτρητοι θαυμαστές τους κάθε εβδομάδα και ανάμεσα σε αυτούς πολλοί διάσημοι.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Το τριήμερο που μας πέρασε, το παρών εκεί έδωσαν η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Stan. Οι δύο συνεργάτες, που ετοιμάζονται να ανέβουν στην πίστα του Fantasia την ερχόμενη Παρασκευή μαζί με τον Πέτρο Ιακωβίδη, αλλά και συνεργάστηκαν τον χειμώνα στην Αθήνα, διασκέδασαν με το πρόγραμμα του συγκροτήματος μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο

Μάλιστα, ο Χρήστος Μάστορας ανέβασε και τους δυο τους στη σκηνή όπου ερμήνευσαν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους. Μια ακόμα εβδομάδα επιτυχίας για το Box με επώνυμες επισκέψεις που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους στην ξεχωριστή βραδιά. Δες παρακάτω στιγμιότυπα από την ξεχωριστή βραδιά για το κέντρο την περασμένη, άκρως εορταστική εβδομάδα για την Αθήνα και το κοινό της.

Box Athens: Ποιοι τραγουδιστές διασκέδασαν με τις Μέλισσες;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024