211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο

Σάκης Ρουβάς εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

«Γιώργο, μας κάνεις περήφανους»

Μπορεί να μην το θυμάσαι, όμως ο Σάκης Ρουβάς στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Γιώργο Λάνθιμο. Ο διάσημος σκηνοθέτης, που φέτος κατάφερε να κερδίσει 10 υποψηφιότητες στα βραβεία Όσκαρ με το -όπως φαίνεται- αριστούργημά του The Favourite, είχε σκηνοθετήσει στην αρχή της πορείας του πολλά βίντεο κλιπς. Ανάμεσα σε αυτά, και τα τραγούδια του Σάκη, «Άντεξα», «Θέλεις ή δεν θέλεις» και «Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου».

Ποιοι καλλιτέχνες έρχονται στη θέση του Κωστή Μαραβέγια;

Έτσι, ο διάσημος τραγουδιστής δεν θα μπορούσε να μην συγχαρεί τον διάσημο σκηνοθέτη για αυτή την τεράστια κατάκτησή του. Μέσα από ένα στόρι, ανέφερε: «10 υποψηφιότητες ο Γιώργος Λάνθιμος. Συγχαρητήρια Γιώργο, πάντα ήξερα ότι είσαι μοναδικός. Μας έκανες περήφανους», ανέφερε ο τραγουδιστής.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Την ίδια στιγμή, ο Σάκης συνεχίζει τις εμφανίσεις του στην πίστα του Fix της Θεσσαλονίκης μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο, ένα σχήμα που έχει ξεχωρίσει στην Αθήνα. Το σχήμα, ύστερα από το φινάλε του στη Θεσσαλονίκη, θα συνεχίσει στην Αθήνα και στη σκηνή του Estate. Μια μοναδική συνεργασία που κανείς δεν θα πρέπει να χάσει. Δες παρακάτω την ανάρτηση που έκανε για τον Λάνθιμο ο Σάκης Ρουβάς.

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο

Σάκης Ρουβάς

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024