211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Βοτανικός: Έρχεται το φινάλε για Αντύπα – Δημάκη – Δήμα

Βοτανικός ΑΝΤΥΠΑΣ εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε ρίχνουν αυλαία;

Ο Βοτανικός για ακόμα έναν χειμώνα κρατά την καλύτερα συντροφιά στο κοινό του. Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, o Μάκης Δημάκης βρίσκεται στην ίδια πίστα και συνεχίζει την επιτυχία που ξεκίνησε πριν από τρία σχεδόν χρόνια. Μαζί του φέτος βλέπουμε τον Αντύπα, τον Βασίλη Δήμα και τη Ραλία Χρηστίδου που ολοκληρώνει το πρόγραμμα με τον πιο ιδανικό τρόπο το λαϊκό αυτό πρόγραμμα δίνοντας τη δική της πινελιά.

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο

Το σχήμα ξεκίνησε ήδη από τον Σεπτέμβριο και κάθε εβδομάδα αποτελεί τον απόλυτο προορισμό διασκέδασης αν θέλεις κάτι αμιγώς λαϊκό. Ωστόσο, ύστερα από αρκετούς μήνες, η ώρα του φινάλε πλησιάζει. Πότε θα ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις τους οι αγαπημένοι καλλιτέχνες;

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Το νυχτερινό κέντρο μέσα από μια ανακοίνωση στο Instagram έκανε γνωστή την ημερομηνία του φινάλε που είναι πολύ σύντομα. Συγκεκριμένα, η τελευταία βραδιά που το σχήμα θα είναι κοντά μας θα είναι το ερχόμενο Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου. Τότε, οι αγαπημένοι καλλιτέχνες θα κάνουν το μεγάλο τους φινάλε που αναμένεται να αφήσει γερά το στίγμα του στην αθηναϊκή διασκέδαση. Δες παρακάτω την ανάρτηση.

Βοτανικός: Έρχεται το φινάλε για Αντύπα – Δημάκη – Δήμα

https://www.instagram.com/p/BtDFX0QA76Y/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024