211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δέσποινα Βανδή | Η συνεργασία με τον Γιώργο Λάνθιμο που δεν θυμάσαι

Δέσποινα Βανδή εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πριν από 22 χρόνια οι καλλιτέχνες είχαν συνεργαστεί

Δέσποινα Βανδή και Γιώργος Λάνθιμος είχαν συνεργαστεί πριν από 22 χρόνια και, αναμφίβολα, πρόκειται για μια συνεργασία που δεν θυμόμαστε καν. Για την ακρίβεια, το 1997, ο διάσημος σκηνοθέτης, που φέτος είναι υποψήφιος για 10 βραβεία Όσκαρ σε 9 κατηγορίες, και έχει αποτελέσει τον μεγάλο πρωταγωνιστή των βραβείων, είχε σκηνοθετήσει το βίντεο κλιπ της Δέσποινας για το τραγούδι «Δέκα εντολές».

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της διάσημης τραγουδίστριας στην οποία εκείνος έβαλε τη σφραγίδα του. Φυσικά, δεν ήταν η μόνη του συνεργασία με Έλληνα καλλιτέχνη. Ο Γιώργος Λάνθιμος είχε υπογράψει και τρία βίντεο κλιπ του Σάκη Ρουβά, τρεις μεγάλες του επιτυχίες που είχαν αγαπηθεί από το κοινό.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Η Δέσποινα τη φετινή σεζόν εμφανίζεται με απόλυτη επιτυχία στην πίστα του Αθηνών Αρένα μαζί με τον Αντώνη Ρέμο.  Μια συνεργασία που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον φέτος και κάθε εβδομάδα είναι από τους πρωταγωνιστές της διασκέδασης στην πόλη της Αθήνας. Θυμήσου τώρα την επιτυχία «Δέκα εντολές» που πριν από μια εικοσαετία μάς αποκάλυψε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Δέσποινα Βανδή | Η συνεργασία με τον Γιώργο Λάνθιμο που δεν θυμάσαι

https://www.youtube.com/watch?v=PjdAkkZ_8pw

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024