211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Vogue Club: Παράταση εμφανίσεων για τη Νατάσα Θεοδωρίδου

Vogue Club ΝΑΤΑΣΣΑ θΕΟΔΩΡΙΔΟΥ εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Για 2 ακόμα εβδομάδες κοντά στο κοινό της

Το Vogue Club έκανε τη μεγάλη του πρεμιέρα στις 26 Οκτωβρίου με τη Νατάσα Θεοδωρίδου στο τιμόνι του προγράμματός του και έχει ξεσηκώσει για τα καλά τη Θεσσαλονίκη. Μαζί με τον Πέτρο Ιακωβίδη (με τον οποίο συνεργάζεται επί δεύτερη συνεχόμενη χρονιά) και τον Stan παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που κάθε Παρασκευή και Σάββατο σκίζει στην κυριολεξία.

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο

Για τον λόγο αυτό άλλωστε, το σχήμα τους παίρνει παράταση για ακόμα δύο εβδομάδες. Έτσι, οι εμφανίσεις τους θα ολοκληρωθούν το Σάββατο,  9 Φεβρουαρίου, ενώ στη συνέχεια το σχήμα θα κατέβει στο Fantasia στην Αθήνα μετά το τέλος των εμφανίσεων του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Για τέσσερις ακόμα εμφανίσεις, οι τρεις καλλιτέχνες θα είναι στη συμπρωτεύουσα. Και στη συνέχεια, η αθηναϊκή τους πρεμιέρα αναμένεται να γίνει μέσα στον Μάρτιο χωρίς να έχει γίνει γνωστή ακόμα η ακριβής ημερομηνία. Δες παρακάτω την ανάρτηση του κέντρου με την οποία έκανε γνωστή αυτή την παράταση. Θεοδωρίδου, Ιακωβίδης και Stan για λίγο ακόμα θα είναι κοντά στο κοινό τους στη Θεσσαλονίκη και η συνέχεια αναμένεται μαγευτική στην Αθήνα.

Vogue Club: Παράταση εμφανίσεων για τη Νατάσα Θεοδωρίδου

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024