211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Φοίβος Δεληβοριάς: Πού και πότε ξεκινάει εμφανίσεις;

Φοίβος Δεληβοριάς εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Νέα σειρά εμφανίσεων για τον αγαπημένο καλλιτέχνη

Μπορεί το καλοκαίρι ο Φοίβος Δεληβοριάς να μας κρατάει την καλύτερη συντροφιά στην Αθήνα με το στέκι του, την Ταράτσα Του Φοίβου, όμως και το χειμώνα βρίσκεται κοντά στο κοινό του με διάφορες εμφανίσεις σε μαγαζιά.

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο

Αυτή τη φορά ο αγαπημένος καλλιτέχνης ετοιμάζεται για ακόμα μια σειρά εμφανίσεων, που που ξεκίνησαν το Σάββατο, 26 Ιανουαρίου, και φυσικά η πρεμιέρα έγινε με τον καλύτερο τρόπο.

https://www.instagram.com/p/BtHNXg5HYLZ/

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα είναι κοντά στο κοινό του για περίπου έναν μήνα, αφού θα είναι στο αγαπημένο στέκι για πέντε συνεχόμενα Σάββατα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Φυσικά, εκτός από τα δικά του αγαπημένα κομμάτια θα τραγουδήσει και επιτυχίες της ροκ μουσικής και άλλων καλλιτεχνών όπως είναι ο ΘανάσηςΠαπακωνσταντίνου, οι Χατζηφραγκέτα, ο Γιάννης Αγγελάκας.

Δες παρακάτω την αφίσα που κυκλοφόρησε για τις νέες αυτές εμφανίσεις του αγαπημένου καλλιτέχνη που πολύ συχνά είναι κοντά στο κοινό του με τις επιτυχίες και τη θετική του ενέργεια και μοναδική σκηνική παρουσία, Από αυτό το Σάββατο, ο χάρτης της διασκέδασης στην Αθήνα είναι ακόμα πιο πλούσιος!

Φοίβος Δεληβοριάς: Πού και πότε ξεκινάει εμφανίσεις;

Φοίβος Δεληβοριάς

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024