211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Βασίλης Δήμας | Συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στη Μύκονο και τη διασκέδασή της

ο Βασίλης Δήμας τραγουδαει σε πιστα της Μυκονου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη διασκέδαση

Μετά το τέλος των εμφανίσεων του σε Ελλάδα και Κύπρο, ο Βασίλης Δήμας ξεκίνησε σεζόν στην Μύκονο και στο θρυλικό Mykonos Bar στη μικρή Βενετία και συνεχίζει να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές στη διασκέδαση της χώρας.

Δες επίσης:Έναστρον: Γιώργος Μαζωνάκης – Πάολα και πάλι μαζί στη σκηνή!

Ο ταλαντούχος ερμηνευτής χαρίζει soldout βραδιές και ατέλειωτες στιγμές διασκέδασης σε όσους βρίσκονται στο νησί των Ανέμων. Μπορεί να ξεκίνησε με δυο εμφανίσεις την εβδομάδα, αλλά στη συνέχεια, αυτές έγιναν τέσσερις και θα γίνουν έξι το επόμενο διάστημα.

Δες επίσης:Ηλίας Καμπακάκης | Πού εμφανίζεται κάθε Πέμπτη στην Αθήνα;

Με την τελευταία του επιτυχία «Ο Βασιλιάς του κόσμου» να ακούγεται παντού, αλλά και πολλές ακόμα που μας έχει χαρίσει, αναμένεται να συνεχίσει τις εμφανίσεις του μέχρι το τέλος Αυγούστου, ενώ στη συνέχεια, αναμένουμε τα επόμενα βήματά του σε κάποια πίστα της Αθήνας. Πού θα τον δούμε άραγε φέτος; Σύντομα θα μάθουμε, αφού ήδη τα σχήματα του ερχόμενου χειμώνα έχουν αρχίσει να γίνονται γνωστά. Τον περασμένο χειμώνα, τον καλλιτέχνη είδαμε στην πίστα του Ποσειδώνιο, μαζί με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, την Κατερίνα Στικούδη και τον Γιάννη Καψάλη, ένα σχήμα που αγαπήθηκε.

Βασίλης Δήμας | Συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στη Μύκονο και τη διασκέδασή της

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024