211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Βασίλης Καρράς | Πάνω από 2000 χιλιάδες άτομα τον αποθέωσαν στη Πρέβεζα

ο Βασίλης Καρράς τραγουδαει σε πιστα της Αθηνα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια επιτυχημένη εμφάνιση για τον τραγουδιστή. 

Ο Βασίλης Καρράς ήταν πιστός για ακόμα μια χρονιά, όπως  κάθε χρόνο στο καλοκαιρινό του ραντεβού έδωσε όλη του τη ψυχή να ανταποδώσει την αγάπη του κόσμου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η καλοκαιρινή περιοδεία του Βασίλη Καρρα συνεχίζεται με sold out εμφανίσεις απ’ το Βορρά μέχρι το Νότο σε Ελλαδα και εξωτερικό.

Δες επίσης:Κωστής Μαραβέγιας – Τόνια Σωτηροπούλου | Μαζί στην Τήνο

Το βράδυ της Παρασκευής, ο αγαπημένος καλλιτέχνης βρέθηκε στην Πρέβεζα και παρουσίασε ένα μοναδικό λάιβ πρόγραμμα που παρακολούθησαν περίπου 2.000 θεατές. Μια εμφάνιση  που κέρδισε τις εντυπώσεις και αγαπήθηκε πολύ από το κοινό.

Δες επίσης: Άντζελα Δημητρίου: Γιορτάζει 40 χρόνια πορείας στο Βεάκειο

Ο σπουδαίος τραγουδιστής συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και σύντομα αναμένουμε να μάθουμε και επίσημα τα βήματά του τον ερχόμενο χειμώνα. Με ποιον καλλιτέχνη θα τον δούμε να συνεργάζεται; Και σε ποια πίστα θα τον απολαύσουμε; Σύντομα θα μάθουμε, ωστόσο, προς το παρόν ο καλλιτέχνης συνεχίζει τις συναυλίες του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες που εδώ και 40 χρόνια μας έχει χαρίσει. Δες παρακάτω στιγμιότυπα από τη μοναδική αυτή εμφάνιση στην πόλη της Πρέβεζας.

Βασίλης Καρράς | Πάνω από 2000 χιλιάδες άτομα τον αποθέωσαν στη Πρέβεζα

Βασίλης Καρράς

Βασίλης Καρράς

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024