211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άντζελα Δημητρίου: Γιορτάζει 40 χρόνια πορείας στο Βεάκειο

η Άντζελα Δημητρίου τραγουδαει στο Βεακειο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Με μια μεγάλη και λαμπερή συναυλία 

40 χρόνια πορείας στο μουσικό πεντάγραμμο κλείνει φέτος η Άντζελα Δημητρίου και το γιορτάζει, μεταξύ άλλων, με μια λαμπερή και πολύ ξεχωριστή συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά στα τέλη Αυγούστου. Συγκεκριμένα, οι θαυμαστές της λαίδης του ελληνικού τραγουδιού θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν την Τρίτη 28 Αυγούστου με μια μεγάλη συναυλία, τα έσοδα της οποίας μάλιστα, όπως η ίδια αποφάσισε,  θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στους πυρόπληκτους.

Δες επίσης:Posidonio | Κλειστό θα παραμείνει το κέντρο λόγω εθνικού πένθους

Στην προγραμματισμένη αυτή συναυλία της Άντζελας συμμετέχουν εκλεκτοί φίλοι -συνάδελφοί της, που έχουν συνεργαστεί μαζί της κατά καιρούς.  Ο Αντύπας, η Σοφία Βόσσου, ο Στέλιος Διονυσίου, ο Βασίλης Καρράς, ο Δημήτρης Κοντολάζος, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και special guest η τουρκοκύπρια τραγουδίστρια Ziynet Sali αλλά και ο Φοίβος, ο συνθέτης που της έχει χαρίσει υπέροχες επιτυχίες, θα είναι οι καλλιτέχνες που θα την συντροφεύσουν επί σκηνής.

Δες επίσης: Fantasia | Ποιες μέρες δεν θα λειτουργήσει λόγω πένθους;

Μια ιδιαίτερη και πολύ ξεχωριστή περίσταση για την αγαπημένη τραγουδίστρια, που 4 δεκαετίες μετά το ξεκίνημά της, εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και να μας χαρίζει μοναδικές επιτυχίες που αγαπιούνται πολύ από το κοινό της.

Άντζελα Δημητρίου: Γιορτάζει 40 χρόνια πορείας στο Βεάκειο

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024