211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελένη Φουρέιρα: Ο ισπανικός Τύπος την αποκαλεί «νέα Beyoncé»

η Ελένη Φουρέιρα τραγουδαει στην Ισπανια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Αποθεωτικά τα σχόλια για την αγαπημένη τραγουδίστρια

Ακόμα μία εκρηκτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Ελένη Φουρέιρα στην Ισπανία, με το κοινό να την αποθεώνει και τοπικά μέσα ενημέρωσης να τη χαρακτηρίζουν «επί της ουσίας νικήτρια της Eurovision» και «νέα Beyoncé».  Μετά τις πρόσφατες εμφανίσεις της σε Μαδρίτη και Βαρκελώνη και την απονομή χρυσού δίσκου για το «Fuego» στην Ισπανία, η τραγουδίστρια επέστρεψε ξανά στη χώρα για ακόμα μια εμφάνιση αφού το κοινό την έχει λατρέψει.

Δες επίσης:Κωστής Μαραβέγιας – Τόνια Σωτηροπούλου | Μαζί στην Τήνο

Η εμφάνιση έγινε στα πλαίσια της ευρωπαϊκής της περιοδείας, την ώρα που το νέο της τραγούδι με τίτλο «Caramela», το οποίο κυκλοφορεί σε ελληνόφωνη και αγγλόφωνη έκδοση από την Panik Records, κερδίζει τις εντυπώσεις.

Δες επίσης: Άντζελα Δημητρίου: Γιορτάζει 40 χρόνια πορείας στο Βεάκειο

Η τραγουδίστρια ήταν μεταξύ των καλλιτεχνών που συμμετείχαν στο δημοφιλές μουσικό φεστιβάλ «Los40 Live» στην περιοχή του San Javier. Το πολυπληθές κοινό της επιφύλαξε αποθεωτική υποδοχή και η ίδια ανταπέδωσε την αγάπη τραγουδώντας και χορεύοντας με τον μοναδικό της τρόπο. Μάλιστα, εφημερίδα της περιοχής σχολίασε πως η Ελένη Φουρέιρα «είναι η επί της ουσίας νικήτρια της φετινής Eurovision, λαμβάνοντας υπόψη την επίδραση που είχε η εμφάνισή της και τη διεθνή καριέρα που κάνει».

Ελένη Φουρέιρα: Ο ισπανικός Τύπος την αποκαλεί «νέα Beyoncé»

https://www.instagram.com/p/Bl0XxaMHklx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024