211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωστής Μαραβέγιας – Τόνια Σωτηροπούλου | Μαζί στην Τήνο

ο Κωστής Μαραβέγιας στην παραλια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Διακοπές για το διάσημο ζευγάρι

Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροιπούλου είναι μαζί από τον χειμώνα και πραγματικά είναι αχώριστοι! Οι δύο καλλιτέχνες, πιο ερωτευμένοι από ποτέ δεν σταματούν να κάνουν ταξίδια και να ζουν τον έρωτά τους. Ανάμεσα σε αυτά και το πρόσφατο ταξίδι τους στην Τήνο.

Δες επίσης:Posidonio | Κλειστό θα παραμείνει το κέντρο λόγω εθνικού πένθους

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Gala τους απαθανάτισε να κάνουν τις βουτιές τους σε παραλία της Τήνου. Το ζευγάρι μετράει ήδη οχτώ μήνες σχέσης και ετοιμάζεται να συγκατοικήσει. «Σκέφτονται να αφήσουν άμεσα τα σπίτια όπου ζούσαν μέχρι τώρα σε Κεραμεικό και Γκάζι και να βρουν ένα στο κέντρο της Αθήνας, για να μοιράζονται την καθημερινότητά τους», δήλωσε φίλος τους στην εφημερίδα realnews.

Δες επίσης: Fantasia | Ποιες μέρες δεν θα λειτουργήσει λόγω πένθους;

Παράλληλα, ο τραγουδιστής συνεχίζει την καλοκαιρινή του περιοδεία. Οι εμφανίσεις των ημερών αυτών αναβλήθηκαν λόγω του εθνικού μας πένθους και των όσων έγινα, όμως σύντομα, θα επιστρέψει και πάλι κοντά στους θαυμαστές του με εμφανίσεις ανά την Ελλάδα. Ανάμεσα σε αυτές και οι εμφανίσεις στις πόλεις όπου αναβλήθηκαν οι εμφανίσεις του. Δες παρακάτω στιγμιότυπα από τις διακοπές του διάσημου ζευγαριού.

Κωστής Μαραβέγιας – Τόνια Σωτηροπούλου | Μαζί στην Τήνο

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024