211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Βασίλης Καρράς | Επιστρέφει με νέο τραγούδι! Ποιος είναι ο τίτλος του;

ο Βασίλης Καρράς τραγουδαει το νεο της τραγουδι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Άκουσε το teaser που μόλις κυκλοφόρησε

Ο Βασίλης Καρράς συνεργάζεται με τον πιο hot raper αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, τον Bo, και μαζί ετοιμάζονται να μας συστήσουν ένα νέο τραγούδι που θα μας ξεσηκώσει για τα καλά το καλοκαίρι αυτό.

Δες επίσης:Γιώργος Σαμπάνης | Ετοιμάζει τον νέο του δίσκο!

«Έλα Πιο Κοντά» είναι ο τίτλος του νέου αυτού τραγουδιού που πρόκειται να κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες από τη δισκογραφική του εταιρεία MINOS EMI. Οι στίχοι ανήκουν στον ίδιο το Βασίλη Καρρά αλλά και στον Βασίλη Γιαννοπουλο. Οι rap στίχοι είναι του Bo, ενώ τη μουσική συνέθεσε ο Μιχάλης Τουρατζίδης.

Δες επίσης:Γιάννης Πλούταρχος | Απέκτησε λογαριασμό στο instagram!

Τον τραγουδιστή είδαμε σε εμφανίσεις τον περασμένο χειμώνα στην πίστα της Ιεράς Οδού, μαζί με την Καίτη Γαρμπή και τον Χρήστο Μενιδιάτη. Ένα σχήμα που κέρδισε την αγάπη του κοινού και τις εντυπώσεις και έφερε τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της πρωτεύουσας αλλά και νωρίτερα της Θεσσαλονίκης. Ποια θα είναι τα επόμενα βήματα του αγαπημένου καλλιτέχνη; Σύντομα θα μάθουμε, ωστόσο, ακόμα δεν έχει γίνει κάτι γνωστό. Προς το παρόν, προτεραιότητά του είναι η νέα του κυκλοφορία, το νέο αυτό τραγούδι που έρχεται σύντομα να κερδίσει τις καρδιές μας.

Βασίλης Καρράς | Επιστρέφει με νέο τραγούδι! Ποιος είναι ο τίτλος του;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024