211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Σαμπάνης | Ετοιμάζει τον νέο του δίσκο!

ο Γιώργος Σαμπάνης χαμογελαστος στο σπιτι του
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η φωτογραφία που αποκάλυψε τη νέα του δουλειά 

Ύστερα από το πολυπλατινένιο “Λόγια που καίνε” που κυκλοφόρησε από τη Cobalt Music, ο Γιώργος Σαμπάνης ετοιμάζεται να επιστρέψει σύντομα με ολοκαίνουρια δισκογραφική δουλειά, και να μας δώσει την ευκαιρία να απολαύσουμε νέες του επιτυχίες.

Δες επίσης:Εσένα Μόνο Θέλω Βαγγέλης Κακουριώτης Στίχοι

Με ένα instagram story η αγαπημένη στιχουργός Ελεάνα Βραχάλη έκανε γνωστό ότι βρίσκεται μαζί με το Γιώργο Σαμπάνη και ετοιμάζουν το νέο δίσκο του καλλιτέχνη, χωρίς ωστόσο να δώσει περαιτέρω πληροφορίες για τον τίτλο που θα φέρει αλλά και το πότε θα κυκλοφορήσει.

Δες επίσης:Γιάννης Πλούταρχος | Απέκτησε λογαριασμό στο instagram!

Τον χειμώνα απολαύσαμε τον τραγουδιστή στη σκηνή του Acro για ακόμα μια σεζόν. Η πολυετής συνεργασία με το αγαπημένο στέκι έχει οδηγήσει στην απόλυτη χημεία με το κέντρο και κατά συνέπεια την παρουσίαση ενός μοναδικού προγράμματος που κερδίζει τις εντυπώσεις. Θα τον δούμε άραγε και τον ερχόμενο χειμώνα στο αγαπημένο του στέκι με νέα σειρά εμφανίσεων; Σύντομα θα μάθουμε, ωστόσο, όπου και να εμφανιστεί το μόνο βέβαιο είναι πως θα επιστρέψει σούπερ ανανεωμένος με ολοκαίνουριο δίσκο και πολλές νέες επιτυχίες που θα μας κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά στη διασκέδαση της Αθήνας.

Γιώργος Σαμπάνης | Ετοιμάζει τον νέο του δίσκο!

Γιώργος Σαμπάνης

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024