211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιάννης Πλούταρχος | Απέκτησε λογαριασμό στο instagram!

ο Γιάννης Πλούταρχος χαμογελαστος στο instagram
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Είναι γεγονός!

Μπορεί να άργησε λίγο, όμως ο Γιάννης Πλούταρχος απέκτησε τον δικό του λογαριασμό στο instagram. Ο λογαριασμός δημιουργήθηκε μόλις πριν λίγες μέρες, όμως ήδη ο τραγουδιστής έχει μοιραστεί πολλά στιγμιότυπα μέσα από αυτόν. Ο λογαριασμός τους έχει ήδη ξεπεράσει τους 12 χιλιάδες followers μέσα σε λίγες μόλις μέρες και φυσικά αναμένεται ο αριθμός να πολλαπλασιαστεί μέσα στις επόμενες μέρες, αφού οι αμέτρητοι fans του τον ακολουθούν σε κάθε του βήμα.

Δες επίσης:Youtube | Αυτό το τραγούδι είναι η Νο1 τάση τώρα

Ο Γιάννης Πλούταρχος μοιράζεται συχνά φωτογραφίες του από την καθημερινότητά του ως τραγουδιστής , από την περιοδεία του με την παράσταση «Γοργόνες και Μάγκες», αλλά και βίντεο στα οποία τραγουδάει ακαπέλα.

Δες επίσης:Γιώργος Γιαννιάς | Βάφτισε τον γιο του!

Παράλληλα, τον χειμώνα τον είδαμε στην πίστα του Φωταέριο, μαζί με τον Ηλία Βρεττό, πριν λίγο καιρό  έγινε η απονομή του διπλά πλατινένιου δίσκου του  «Πέρα από τα Μάτια Μου» που κυκλοφόρησε από την Heaven Music,  ενώ στη συνέχεια κυκλοφόρησε δύο singles, το «Καρδιά μου αλήτισσα» και «Έρωτα θεέ και κλέφτη». Στο μεταξύ, αναμένουμε τα επόμενα βήματα του αγαπημένου καλλιτέχνη. Σε ποια πίστα, και έχοντας δίπλα ποιο όνομα, θα τον απολαύσουμε φέτος; Σύντομα θα μάθουμε.

Γιάννης Πλούταρχος | Απέκτησε λογαριασμό στο instagram!

https://www.instagram.com/p/Bk2bCPnHTmR/?utm_source=ig_embed

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024