211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Θέμης Αδαμαντίδης | Πού και πότε ξεκινά νέα σειρά εμφανίσεων

ο Θέμης Αδαμαντίδης στην συναυλια του στο Πειραια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μαζί με τον Πάνο Καλίδη! 

Ο αγαπημένος Θέμης Αδαμαντίδης ετοιμάζεται να επιστρέψει ξανά στη διασκέδαση της Αθήνας, λίγο καιρό μετά την ολοκλήρωση των τελευταίων του εμφανίσεων. Η πίστα του Εμπατή North Live ετοιμάζεται να τον υποδεχθεί ξανά και να μαζί να να κάνουν τη διασκέδαση στην Αθήνα να χτυπήσει κόκκινο, ύστερα από την πρόσφατη εμφάνιση του τραγουδιστή σε συναυλία στον Πειραιά και το Βεάκειο Θέατρο.

Δες επίσης:Κωστής Μαραβέγιας – Τόνια Σωτηροπούλου | Μαζί στην Τήνο

Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου, και έκτοτε, κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο καλλιτέχνης θα είναι κοντά μας με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Όμως, οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εκεί. Στο πλευρό του θα έχει έναν από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς, τον Πάνο Καλίδη, σε μια συνεργασία που θα απολαύσουμε για πρώτη φορά και ομολογουμένως θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Δες επίσης: Άντζελα Δημητρίου: Γιορτάζει 40 χρόνια πορείας στο Βεάκειο

Οι δύο καλλιτέχνες θα ενώσουν τις φωνές τους και θα υποδεχθούν το φθινόπωρο με την πιο ανεβαστική διάθεση στην πόλη. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη μοναδική αυτή μουσική συνάντηση που θα κερδίσει τις εντυπώσεις και θα αγαπηθεί πολύ. Δες παρακάτω τις αναρτήσεις του κέντρου.

Θέμης Αδαμαντίδης | Πού και πότε ξεκινά νέα σειρά εμφανίσεων

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024