211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σταμάτης Γονίδης: Φίλησε τον Ζαφείρη Μελά στο στόμα

απόσπασμα από βίντεο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια στιγμή που κάνει τον γύρο του διαδικτύου – και όχι άδικα.

Μια απροσδόκητη και ασυνήθιστη στιγμή κατέγραψε η κάμερα ενός θαμώνα κατά τη διάρκεια της πρόσφατης εξόδου του Ζαφείρη Μελά στο νυχτερινό κέντρο Posidonio. Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο φίλος και συνάδελφός του, Σταμάτης Γονίδης μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο. 

Η ανταπόκριση του Γονίδη όταν είδε τον Μελά στο τραπέζι του ήταν άκρως εκδηλωτική! Όχι μόνο τον χαιρέτησε με χαρά, αλλά προχώρησε και σε μια κίνηση που σίγουρα ξεχώρισε. Καθώς ο Μελάς και οι φίλοι του απολάμβαναν τη βραδιά τους, και μάλιστα ο τραγουδιστής είχε πάρει το μικρόφωνο και ερμήνευε επιτυχίες του, ο Γονίδης πλησίασε τον Μελά και τον φίλησε στο στόμα.

Το απρόοπτο φιλί διαδόθηκε μέσω κοινωνικών δικτύων και γρήγορα έγινε αντικείμενο συζήτησης. Το βίντεο που κατέγραψε τη στιγμή έδειξε τον απρόσμενο αυτό τρόπο για τη χαρά των δύο τραγουδιστών για την αναπάντεχη συνάντησή τους.

Ωστόσο, η έκπληξη δεν ήταν μονάχα για τους παρευρισκόμενους. Ακόμα και ο κωμικός Αλέξανδρος Τσουβέλας, παρών στο σημείο, αντέδρασε με γέλια σε αυτό επεισόδιο.

Το περιστατικό έγινε γνωστό μέσω εκπομπής πρωινής ενημέρωσης, δείχνοντας πόσο γρήγορα και εύκολα ένα απλό φιλί μπορεί να γίνει θέμα συζήτησης και να κατακλύσει τα social media!

Σταμάτης Γονίδης: Φίλησε τον Ζαφείρη Μελά στο στόμα

Σταμάτης Γονίδης: Φίλησε τον Ζαφείρη Μελά στο στόμα

Σταμάτης Γονίδης: Φίλησε τον Ζαφείρη Μελά στο στόμα

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024