211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μαρίνα Σάττι: Συναντήθηκε με τον Ισπανό Youtuber που αγάπησε το “Ζάρι”

Μαρίνα Σάττι με τον Ισπανό Youtuber
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η κοινή τους φωτογραφία στα social media.

Το τραγούδι “Ζάρι” της έχει προκαλέσει αίσθηση από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε ως η επίσημη επιλογή της Ελλάδας για τη Eurovision. Όμως, η Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι της απέκτησαν ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον μετά από έναν απρόβλεπτο παράγοντα. Ο Ισπανός Youtuber, Lavadom, έκανε viral την αντίδρασή του αφού ακούστηκε το τραγούδι.

Η αντίδρασή του μαγνήτισε όλα τα βλέμματα, καθώς η απόλυτη έκπληξή του για το “Ζάρι” ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Αυτή η αντίδραση, που έγινε viral στα social media, δημιούργησε ακόμα μεγαλύτερη προσοχή για το τραγούδι και την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision.

Αλλά η έκπληξη δεν σταμάτησε εδώ. Ο Lavadom εξέφρασε την επιθυμία του να συναντήσει από κοντά τη Μαρίνα, κάτι που συνέβη πρόσφατα. Ο Youtuber βρέθηκε στην Ελλάδα και είχε την ευκαιρία να συναντήσει την ταλαντούχα καλλιτέχνιδα.

Οι φωτογραφίες που ανέβηκαν στα social media με τον Lavadom και τη Μαρίνα Σάττι δίνουν λεπτομέρειες για αυτήν την ξεχωριστή συνάντηση. Πέρα από τα όρια της Eurovision, αυτή η εμπειρία δείχνει πόσο μπορεί να ενώσει η μουσική ανθρώπους από διαφορετικές χώρες και πολιτισμούς!

Πλέον είμαστε εν αναμονή της ζωντανής εμφάνισης της τραγουδίστριας σε αυτή τη βραδιά.

Μαρίνα Σάττι: Συναντήθηκε με τον Ισπανό Youtuber που αγάπησε το “Ζάρι”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EL VALENCIANO (@lavadom_)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024