211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Romeo Club: Grand Opening για Πανταζή – Κοκκίνου

Πανταζής - Κοκκίνου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Όσα έγιναν το βράδυ της πρεμιέρας, 18 Απριλίου 2024. Δείτε βίντεο.

Το μοναδικό «Romeo Club» άνοιξε τις πόρτες του για μια ακόμα σεζόν γεμάτη μουσική, χορό και αξέχαστες στιγμές. Μετά την αξέχαστη επιτυχία τους στο «Barbarella Athens» τον περασμένο χειμώνα, ο  Λευτέρης Πανταζής και η Έλλη Κοκκίνου  κατακλύζουν το ανανεωμένο Romeo με τον μοναδικό τους ήχο και ενέργεια.

Η μεγάλη πρεμιέρα της Πέμπτης, 18 Απριλίου 2024, ήταν μια νύχτα γεμάτη λάμψη και διασκέδαση.

Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, το κοινό του νυχτερινού κέντρου έχει την ευκαιρία να απολαύσει εκρηκτικά live shows με τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

Ο Άντωνης Ρέμος, ένας από τους μεγαλύτερους ερμηνευτές της ελληνικής μουσικής σκηνής, έδωσε ένα εντυπωσιακό παρών στο Romeo Club, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία στους θαυμαστές του. Από το τραπέζι του, ερμήνευσε με πάθος και συναίσθημα μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, αφήνοντας το κοινό να τραγουδάει μαζί του και να το χειροκροτεί θερμά.

Το Romeo Club υπόσχεται να γίνει ο προορισμός για αξέχαστες νύχτες και μοναδικές εμπειρίες για όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Με μια εκλεκτή λίστα καλεσμένων και εντυπωσιακά live shows, οι επισκέπτες θα απολαύσουν την ατμόσφαιρα του παλιού Ρόμεο, ανανεωμένη και ακόμα πιο λαμπερή.

Μη χάσεις την ευκαιρία να ζήσεις τη μαγεία του απόλυτα ανανεωμένου μαγαζιού και μια νύχτα γεμάτη μουσική, χορό και διασκέδαση!

Romeo Club: Grand Opening για Πανταζή – Κοκκίνου:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024