211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Κακοσαίος: Στο πρώτο του solo καλοκαιρινό τουρ 2024

Γιώργος Κακοσαίος, αφίσα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ένα μεγάλο βήμα για τον ταλαντούχο καλλιτέχνη.

Μόλις τρία χρόνια έχουν περάσει από τη στιγμή που ο Γιώργος Κακοσαίος, γιος του διάσημου Γιάννη Πλούταρχου, έκανε το ντεμπούτο του τη μουσική σκηνή με το πρώτο του single. Το ταλέντο του ήταν εμφανές από την αρχή.

Κατά τη διάρκεια αυτής της χειμερινής σεζόν στην Ακτή Πειραιώς, στο πλάι της Νατάσας Θεοδωρίδου, ο Γιώργος Κακοσαίος απέδειξε και πάλι το ταλέντο του και την επαγγελματική του ωριμότητα. Τώρα, είναι έτοιμος να προχωρήσει στο επόμενο βήμα της καριέρας του με το Summer Tour 2024.

Η επερχόμενη περιοδεία του Γιώργου Κακοσαίου, η οποία είναι η πρώτη σόλο περιοδεία του – μέχρι τώρα τον βλέπαμε στο πλευρό του διάσημου πατέρα του τα καλοκαίρια – θα τον φέρει σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Το Summer Tour 2024 αναμένεται να αποτελέσει μια ακόμα επιτυχία για τον Γιώργο Κακοσαίο και να κερδίσει νέους θαυμαστές με τον μοναδικό του ήχο και την σκηνική του παρουσία.

Έτοιμος να προσφέρει στο κοινό το καλύτερο από τον εαυτό του, ο νεαρός τραγουδιστής που έρχεται με ασταμάτητη φόρα προς την επιτυχία, αναδεικνύεται ως ένας από τους πιο δυναμικούς καλλιτέχνες της γενιάς του. Σύντομα, θα μάθουμε περισσότερους σταθμούς της καλοκαιρινής αυτής περιοδείας.

Γιώργος Κακοσαίος: Στο πρώτο του solo καλοκαιρινό τουρ 2024

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024