211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Cabana Live Stage: Τελευταίες εμφανίσεις για το σχήμα

κονταρος σε Cabana Live Stage
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

 Τερλέγκας, Κατσίγιαννη, Βερλής, Κονταρός ρίχνουν αυλαία.

Το «CABANA Live Stage», ένα από τα πιο ανεβαστικά νυχτερινά κέντρα της πόλης, μάς παρουσίασε μια σεζόν γεμάτη μουσική, χορό και αξέχαστες εμφανίσεις.

Με πρωταγωνιστές τους Βασίλη Τερλέγκα, Τζένη Κατσίγιαννη, Θοδωρή Σερλή και Μανώλη Κονταρό, το σχήμα άφησε το στίγμα του στην πίστα, δίνοντας στο κοινό μια μοναδική εμπειρία.

Από τη στιγμή που άνοιξαν οι πόρτες του Cabana, οι μεγαλύτερες επιτυχίες των καλλιτεχνών ανέβασαν το κέφι, το έκαναν να χτυπήσει κόκκινο και ο χορός δεν σταμάτησε ποτέ. Η νέα σύνθεσή του γνώρισε την απόλυτη επιτυχία, με το Cabana να γίνεται και πάλι ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη για διασκέδαση.

Μετά από σχεδόν τρεις μήνες επιτυχημένων εμφανίσεων, κάθε Παρασκευή και Σάββατο – με πρεμιέρα την Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2024 – το κεφάλαιο αυτό ετοιμάζεται να κλείσει σιγά σιγά.

Όπως θα δεις στην παρακάτω ανάρτηση του κέντρου, μια ακόμα τελευταία εμφάνιση έμεινε για το σχήμα, το επόμενο Σάββατο, 27 Απριλίου 2024.

Καθώς το μοναδικό αυτό στέκι προετοιμάζεται να αποχαιρετήσει το τρέχον σχήμα και να υποδεχτεί ένα νέο, οι αναμνήσεις από τις επικές βραδιές και τις εκρηκτικές εμφανίσεις θα παραμείνουν ζωντανές μέσα από αναρτήσεις όπως η παρακάτω. Με ανυπομονησία περιμένουμε να δούμε τι νέες εκπλήξεις μας επιφυλάσσει το μέλλον στο αγαπημένο μας μουσικό στέκι.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το επόμενο κεφάλαιο θα είναι ακόμα πιο συναρπαστικό.

Cabana Live Stage: Τελευταίες εμφανίσεις για το σχήμα

Cabana Live Stage: Τελευταίες εμφανίσεις για το σχήμα

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024