211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αγιονέρι Πειραιάς: Πότε ρίχνει αυλαία ο Τριαντάφυλλος;

Τριαντάφυλλος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια εκπληκτική σεζόν για το σχήμα φτάνει στο τέλος της.

Το Αγιονέρι Πειραιάς στον Πειραιά έχει αναδειχθεί ως ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διασκέδασης στην περιοχή, χαρίζοντας μια πλούσια παλέτα μουσικών παραστάσεων στο κοινό του.

Ο αγαπημένος Τριαντάφυλλος, τους τελευταίους μήνες, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που ξεσηκώνει το κοινό της πόλης, συνοδευόμενος από μια ομάδα υπέροχων και νέων καλλιτεχνών, όπως ο Κώστας Γκλαβάς, η Μαριαλένα Γιαννάρου, ο Νικόδημος Παπαδόπουλος και η Αθηνά Μαλλιά. Η συνεργασία τους έχει δημιουργήσει μια μοναδική χημεία στη σκηνή, προσφέροντας στο κοινό μια αξέχαστη μουσική εμπειρία.

Ωστόσο, σιγά σιγά, το φινάλε έρχεται για το επιτυχημένο σχήμα που κατάφερε να κλέψει την παράσταση. Οι δύο τελευταίες μουσικές παραστάσεις του Τριαντάφυλλου έχουν οριστεί για τα Σάββατα 27 Απριλίου και 4 Μαΐου 2024.

Μέχρι να έρθει αυτή η ώρα, οι λάτρεις του νυχτερινής διασκέδασης στον Πειραιά αναμένουν με ανυπομονησία τις επόμενες μουσικές παραστάσεις, τις δύο τελευταίες ευκαιρίες που έχουν, για τελευταία φορά, να διασκεδάσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με το σχήμα που έκλεψε την παράσταση.

Δες παρακάτω την ανάρτηση που έκαναν στο Instagram προκειμένου να κάνουν γνωστή το επερχόμενο αυτό φινάλε. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και οι ευκαιρίες είναι λίγες ακόμα να απολαύσουμε τον Τριαντάφυλλο στο Αγιονέρι.

Αγιονέρι Πειραιάς: Πότε ρίχνει αυλαία ο Τριαντάφυλλος;

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "stavros.mavroudis 9ώρ. Aeravépr PEIRAIAS/ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04 ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04 ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05 ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 22 00 nn.ι @agioneri. peiraias @triantafylos_chatzinikolaou @triantafyllos chatzinikolaou ΦΙΛΩΝΟΣ 25 ΠΕΙΡΑΙΑΣ RSV. RSV.2104530575 210 4530 575"

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024