211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σταμάτης Γονίδης: Στη δισκογραφική οικογένεια της Panik Records

Σταμάτης Γονίδης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Και η νέα συνεργασία που αποκαλύφθηκε στην ανακοίνωση.

Ο Σταμάτης Γονίδης, ένας καλλιτέχνης με διαχρονική πορεία στον κόσμο του λαϊκού τραγουδιού και τώρα έκανε ένα νέο βήμα στην πορεία του που θα συζητηθεί. Μετά από χρόνια κοινής πορείας με τη Sonar Music αλλάζει δισκογραφική στέγη και γίνεται μέλος της  Panik Records, όπως θα δεις στην παρακάτω ανάρτηση της δισκογραφικής εταιρείας.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψαν και την επερχόμενη συνεργασία του με τον Στέλιο Ρόκκο σε πίστα της Αθήνας, που θα δούμε πολύ σύντομα.

Η ανάρτηση της δισκογραφικής

«Η Panik Records υποδέχεται και καλωσορίζει τον Σταμάτη Γονίδη, έναν ξεχωριστό, πολυγραφότατο και καταξιωμένο καλλιτέχνη, στη μεγάλη μουσική οικογένειά της.

Η υπογραφή των συμβολαίων με τον CEO της Panik, Γιώργο Αρσενάκο, έγινε στα γραφεία της εταιρείας, παρουσία του team της.

Ο Σταμάτης Γονίδης και η Panik θα αποκαλύψουν πολύ σύντομα το πρώτο κοινό μουσικό τους βήμα, ένα τραγούδι με το χαρακτηριστικό λαϊκό πάθος του δημοφιλούς καλλιτέχνη, καθώς και τις νέες live εμφανίσεις που ετοιμάζει στην Αθήνα, μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο». 

Σταμάτης Γονίδης: Στη δισκογραφική οικογένεια της Panik Records

 

Σταμάτης Γονίδης: Πού τραγουδάει;

Τον αγαπημένο καλλιτέχνη απολαμβάνουμε τον χειμώνα 2024 σε ζωντανές εμφανίσεις στο Can Can μαζί με τη Χαρά Βέρρα, κάθε Παρασκευή και Σάββατοτο απόλυτο σχήμα που ανακτά λάμψη στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας. Με εκείνον στο τιμόνι και τη Χαρά Βέρρα στο πλευρό του, θα μας χαρίσει φέτος ένα δυναμικό μουσικό ταξίδι που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις της ελληνικής λαϊκής μουσικής. Δείτε εδώ όλα τα υπόλοιπα ανοιχτά Μπουζούκια της Αθήνας.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024