211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελευθερία Ελευθερίου: Γιατί αποχώρησε από το σχήμα με τον Τριαντάφυλλο

Ελευθερία Ελευθερίου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Όσα είπε ο τελευταίος για την αποχώρηση.

Η Ελευθερία Ελευθερίου ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα την αποχώρησή της από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο συνεργάζονταν μαζί με τον  Τριαντάφυλλο, πριν από λίγες ημέρες. Ο τραγουδιστής σχολίασε το θέμα από την πλευρά του, αναφέροντας πως εξακολουθεί να έχει καλή σχέση με την πρώην συνάδελφό του, ενώ η σύμβαση που είχε συνάψει η ίδια με την επιχείρηση αφορούσε από την αρχή ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Ελευθερία Ελευθερίου: Γιατί αποχώρησε από το σχήμα με τον Τριαντάφυλλο

Τι είπε ο Τριαντάφυλλος: «Τίποτα δεν έγινε, αυτά συμβαίνουν στα σχήματα, μετά από κάποιους μήνες αλλάζουν κάποια ονόματα. Έτσι ήταν η σύμβασή της, δεν έγινε κάτι. Δεν ασχολούμαι με το τι λέει ο καθένας, δεν είμαι άνθρωπος που θα το κάνει αυτό. Εγώ έχω πολύ καλή σχέση με την Ελευθερία, πηγαίνουμε ο ένας στο σπίτι του άλλου. Θα κάτσω να χαλάσω τη σχέση μου για το τι γράφει ο καθένας στο Instagram. Δεν ξέρω τα συμβόλαια του καθενός. Δεν γίνεται να σταματήσει ένα σχήμα που είναι sold-out, αυτά στη δουλειά αλλάζουν. Εγώ πριν λίγο μίλαγα μαζί της. Ρωτήστε τον επιχειρηματία. Δεν έχω ούτε ένα παράπονο από κανέναν».

Οι δύο καλλιτέχνες συνεργάζονταν σε μια σειρά εμφανίσεων κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στον Πειραιά και το Αγιονέρι, ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια της πόλης. Μαζί τους και ένα επιτελείο καλλιτεχνών, μάς χαρίζουν τις πιο ανεβαστικές βραδιές στην πόλη. Πλέον το σχήμα συνεχίζει κανονικά χωρίς την τραγουδίστρια.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024