211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Bodega Live Stage: Μοναδική πρεμιέρα για Βασιλάκο – Καλίδη

Bodega Live Stage
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ένα νέο σχήμα ήρθε να προστεθεί στη διασκέδαση της Αθήνας.

Στη διασκέδαση της πόλης επέστρεψε το «Bodega Live Experience» μέσα από μια πρεμιέρα.

Απόλυτα ανανεωμένο και με νέο σχήμα στον χώρο του είναι έτοιμο να κλέψει τις εντυπώσεις: Πάνος Καλίδης, Θανάσης Βασιλάκος και Ανχελίτα ενώνουν τις δυνάμεις τους σε κοινή σκηνή και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παρουσιάσουν μία πολύ ξεχωριστή σεζόν – αυτό φάνηκε άλλωστε και από την πρεμιέρα.

Η μοναδική πρεμιέρα του νέου σχήματος, που έγινε δυναμικά το Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2024, έδωσε ένα πολύ ξεχωριστό εναρκτήριο λάκτισμα, ενώ πλέον το πρόγραμμα θα είναι κοντά μας κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Ποιο ήταν το προηγούμενο σχήμα στην πίστα αυτή;

Οι τραγουδιστές έρχονται να παραλάβουν τη σκυτάλη του προγράμματος από τους Χρήστο Χολίδη και Θέλξη που παρουσίασαν – μαζί με τον Θανάση Βασιλικό και την Ανχελίτα –  ένα μοναδικό πρόγραμμα τους περασμένους που πέρασε, κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Ένα σχήμα που έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα της διασκέδασης το επόμενο διάστημα και αναμφίβολα να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.

Δες παρακάτω κάποιες από τις αναρτήσεις του νυχτερινού κέντρου από τις δύο πρώτες βραδιές, που μας δίνουν μια γεύση από όλα όσα έγιναν.

Bodega Live Stage: Μοναδική πρεμιέρα για Βασιλάκο – Καλίδη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024