211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Bodega Live Stage: Μοναδική πρεμιέρα για Βασιλάκο – Καλίδη

Bodega Live Stage
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ένα νέο σχήμα ήρθε να προστεθεί στη διασκέδαση της Αθήνας.

Ύστερα από ένα μικρό διάλειμμα από τη διασκέδαση της πόλης, το «Bodega Live Experience» επέστρεψε απόλυτα ανανεωμένο με νέο σχήμα στον χώρο του: Πάνος Καλίδης, Θανάσης Βασιλάκος και Ανχελίτα ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά σε κοινή σκηνή και το μόνο βέβαιο είναι πως θα παρουσιάσουν μία πολύ δυναμική σεζόν – αυτό φάνηκε άλλωστε και από την πρεμιέρα.

Η λαμπερή πρεμιέρα του νέου σχήματος, που έγινε δυναμικά το Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2024, έδωσε ένα πολύ δυναμικό εναρκτήριο λάκτισμα, ενώ πλέον το πρόγραμμα θα είναι κοντά μας κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Ποιο ήταν το προηγούμενο σχήμα στην πίστα αυτή;

Οι τραγουδιστές έρχονται να παραλάβουν τη σκυτάλη του προγράμματος από τους Χρήστο Χολίδη και Θέλξη που παρουσίασαν – μαζί με τον Θανάση Βασιλικό και την Ανχελίτα –  ένα μοναδικό πρόγραμμα τους περασμένους που πέρασε, κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Πλέον, η μεγάλη πρεμιέρα ήρθε για να ανοίξει ένα μεγάλο κεφάλαιο στη διασκέδαση της πόλης. Ένα σχήμα που έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα της διασκέδασης το επόμενο διάστημα και αναμφίβολα να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.

Δες παρακάτω κάποιες από τις αναρτήσεις του νυχτερινού κέντρου από τις δύο πρώτες βραδιές, που μας δίνουν μια γεύση από όλα όσα έγιναν.

Bodega Live Stage: Μοναδική πρεμιέρα για Βασιλάκο – Καλίδη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024