211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Lux Stage Athens: Η Κατερίνα Λιόλιου εγκαινιάζει το νέο στέκι

Κατερίνα Λιόλιου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το νέο νυχτερινό μαγαζί; 

Στην Αθήνα θα επιστρέψει για ζωντανές εμφανίσεις την άνοιξη 2024 η Κατερίνα Λιόλιου, ύστερα από μερικούς μήνες ασταμάτητης επιτυχίας με τις εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη. Στην πίστα του ολοκαίνουριου Lux Stage Athens, το οποίο θα εγκαινιάσει, η εκρηκτική τραγουδίστρια θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Μαρτίου 2024 από τη Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 165 όπου στεγάζεται.

Την είδηση έκανε γνωστή το ίδιο το νυχτερινό κέντρο μέσα από ανάρτηση που δημοσίευσε από τον νέο του λογαριασμό. Μέσα από ένα μικρό βίντεο μάς έδωσε μια γεύση από τη νέα αυτή συνεργασία που έρχεται στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας για να φέρει τα πάνω κάτω.

Lux Stage Athens: Η Κατερίνα Λιόλιου εγκαινιάζει το νέο στέκι

Προς το παρόν, η δημοφιλής τραγουδίστρια βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα για εμφανίσεις στο IFIGENEIA LIVE BASEMENT με την πρεμιέρα της να έγινε το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, το οποίο στεγάζεται στη Βασ. Ηρακλείου 43 Θεσσαλονίκη.

Έκτοτε είναι κοντά στο κοινό της πόλης κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, με ένα δυναμικό πρόγραμμα, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνουν ο Γιάννης Αρβανιτίδης και ο Άρις Πετράκης, ενώ συμμετέχει και ο Θάνος Λάμπρου.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024