211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Lux Stage Athens: Η Κατερίνα Λιόλιου εγκαινιάζει το νέο στέκι

Κατερίνα Λιόλιου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το νέο νυχτερινό μαγαζί; 

Η παρουσία της Κατερίνας Λιόλιου θα λάμψει ξανά στην Αθήνα την άνοιξη του 2024, μετά από μια σειρά από επιτυχημένες εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη. Το νέο κεφάλαιο της πορείας της θα ξεκινήσει στις 8 Μαρτίου 2024, στο ολοκαίνουριο Lux Stage Athens, στη διεύθυνση Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 165.

Η ανακοίνωση του γεγονότος έγινε μέσα από ένα συναρπαστικό βίντεο που δημοσίευσε το ίδιο το νυχτερινό κέντρο μέσω των κοινωνικών δικτύων, δίνοντας μας μια πρώτη γεύση από τη μεγάλη επιστροφή της Λιόλιου και τον αναμενόμενο θόρυβο που θα προκαλέσει στη νυχτερινή σκηνή της Αθήνας.

Η επιστροφή της Κατερίνας Λιόλιου στην Αθήνα την άνοιξη του 2024 αναμένεται να αποτελέσει ένα λαμπρό κεφάλαιο στην ιστορία της νυχτερινής διασκέδασης της πόλης. Με την πρώτη της εμφάνιση στο ολοκαίνουριο Lux Stage Athens, η Λιόλιου υπόσχεται να φέρει αναταράξεις και να δώσει νέο πνεύμα στον μουσικό χώρο της πρωτεύουσας.

Lux Stage Athens: Η Κατερίνα Λιόλιου εγκαινιάζει το νέο στέκι

Προς το παρόν, η δημοφιλής τραγουδίστρια βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα για εμφανίσεις στο IFIGENEIA LIVE BASEMENT με την πρεμιέρα της να έγινε το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, το οποίο στεγάζεται στη Βασ. Ηρακλείου 43 Θεσσαλονίκη.

Έκτοτε είναι κοντά στο κοινό της πόλης κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, με ένα δυναμικό πρόγραμμα, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνουν ο Γιάννης Αρβανιτίδης και ο Άρις Πετράκης, ενώ συμμετέχει και ο Θάνος Λάμπρου.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024