211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κατερίνα Λιόλιου: «Όποιος το πέταξε, να περάσει στην έξοδο»

Κατερινα λιολιου στην πίστα, κολαζ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η αντίδραση όταν τη «σημάδεψαν» στην πίστα.

Στη Θεσσαλονίκη συνεχίζει πολύ δυναμικά τις χειμερινές της εμφανίσεις η Κατερίνα Λιόλιου. Μετά την επιτυχημένη συνεργασία με τον Πάνο Κιάμο και το Club 22, η δημοφιλής τραγουδίστρια ανηφόρησε στη συμπρωτεύουσα όπου έκανε την πρεμιέρα της στο IFIGENEIA LIVE BASEMENT το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, το οποίο στεγάζεται στη Βασ. Ηρακλείου 43 Θεσσαλονίκη.

Έκτοτε είναι κοντά στο κοινό της πόλης κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, με ένα δυναμικό πρόγραμμα, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνουν ο Γιάννης Αρβανιτίδης και ο Άρις Πετράκης, ενώ συμμετέχει και ο Θάνος Λάμπρου.

Κάθε εβδομάδα, στο νυχτερινό κέντρο επικρατεί ο απόλυτος πανικός. Ωστόσο, ένα απρόοπτο περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα.  Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο με πρωταγωνίστρια εκείνη από το νυχτερινό κέντρο.

Η γνωστή τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια του live της, δέχτηκε ένα αιχμηρό αντικείμενο στο πρόσωπό της από κάποιον θαμώνα του μαγαζιού, τον οποίο η ίδια δεν πρόλαβε να δει.

Χωρίς να γνωρίζει με τι την χτύπησαν στο πρόσωπο, ζήτησε από όποιον το έκανε να αποχωρήσει από το μαγαζί λέγοντας: «Ποιος το πέταξε αυτό στο πρόσωπό μου; Τασάκι ήταν; Παγάκι; Ποτήρι; Όποιος το πέταξε παρακαλώ να περάσει στην έξοδο, οι υπόλοιποι θέλουμε να περάσουμε μια πολύ όμορφη βραδιά».

Κατερίνα Λιόλιου: Δες το βίντεο από το TikTok

@pitsogia

@@katerinalioliou

♬ πρωτότυπος ήχος – georgepits

Η επιστροφή στην Αθήνα

Παράλληλα, η τραγουδίστρια θα επιστρέψει στην Αθήνα σύντομα με ζωντανές εμφανίσεις στο ολοκαίνουριο Lux Stage Athens στο οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Μαρτίου 2024.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024