211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ιουλία Καλλιμάνη: Πάταγο κάνει το νέο της Hit «Έφυγε;»

Ιουλία Καλλιμάνη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η ανάρτηση που έκανε το νυχτερινό κέντρο από λάιβ εκτέλεσή του.

Η Ιουλία Καλλιμάνη συνεχίζει εξίσου δυναμικά τη σαρωτική επιτυχία των τελευταίων χρόνων και παρουσιάζει το νέο single με τίτλο «Έφυγε;» μέσα από ένα δυνατό medley.

Το «Έφυγε;», που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Panik Platinum, είναι ένα ζεϊμπέκικο, που υπογράφουν στη μουσική ο Μιχάλης Τουρατζίδης, ο δημιουργός πολλών μεγάλων hits και στους στίχους η Jenny Tsiko (Τζένη Τσικοπούλου).

Το νέο τραγούδι παρουσιάζεται μέσα από ένα medley που ξεκινά με το «Που πας κορίτσι μου», τη μεγάλη επιτυχία σε μουσική Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους Φωτεινής Δούρου, που κυκλοφόρησε το 2002, που πριν καν κυκλοφορήσει, έγινε viral στο Tik Tok.

Το «Έφυγε;» έρχεται μετά την επιτυχία του πλατινένιου single «Εφτά στα εφτά – 7/7» και συνοδεύεται από music video που γυρίστηκε στο «Tokyo Theater Athens», όπου η Ιουλία Καλλιμάνη «σαρώνει», για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, εδώ και 4 μήνες και συνεχίζει την επιτυχημένη σειρά εμφανίσεων κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Μάλιστα, το νέο αυτό τραγούδι ερμηνεύει και στο νυχτερινό κέντρο και επικρατεί πραγματικά πανικός! Το μαγαζί μάς έδωσε μια γεύση μέσα από την παρακάτω ανάρτηση.

Ιουλία Καλλιμάνη: Πάταγο κάνει το νέο της Hit «Έφυγε;»

Μάλιστα, μετά από τρεις εβδομάδες από την κυκλοφορία του, κυριαρχεί σταθερά στο top 4 των trends, κάτι σπάνιο για αυθεντικό ζεϊμπέκικο, ενώ μετρά ήδη πάνω από 1,3 εκατομμύρια προβολές.

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024