211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σάκης Ρουβάς – Στέλλιος Ρόκκος: Παράταση εμφανίσεων στη Θεσσαλονίκη

Σάκης Ρουβάς Στελιος Ροκκος εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Συνεχίζουν δυναμικά στο Fix 

Σάκης Ρουβάς και Στέλιος Ρόκκος μάς παρουσιάζουν την απόλυτη συνεργασία της χρονιάς φέτος και συναντιούνται ξανά στη σκηνή ύστερα από δύο δεκαετίες. Τη συνεργασία τους αυτή επισφράγισαν και με ένα ντουέτο που κυκλοφόρησε πρόσφατα με τίτλο Ζόρικα βράδια.

Δες επίσης: Αθηνών Αρένα | Υπέρλαμπρη πρεμιέρα για Βανδή – Ρέμο!

Οι δύο καλλιτέχνες ξεκίνησαν τη σεζόν από τη Θεσσαλονίκη και το Fix και έχουν γνωρίσει, όπως θα ήταν αναμενόμενο, τεράστια επιτυχία. Μάλιστα, η ημερομηνία που θα έκαναν φινάλε πήρε παράταση, λόγω αυτής της επιτυχίας, και οι δύο καλλιτέχνες θα μείνουν κοντά στο κοινό της πόλης για λίγο ακόμα. Αρχικά, είχε ανακοινωθεί πως οι καλλιτέχνες θα ρίξουν αυλαία στις 8 Δεκεμβρίου, όμως, θα παρεμείνουν στη Θεσσαλονίκη και μέσα στις γιορτές.

Δες επίσης: Melisses και Τάμτα ξανά μαζί! Τι νέα συνεργασία ετοιμάζουν;

Κάπως έτσι, η πρεμιέρα τους στην Αθήνα παίρνει παράταση. Στις αρχές του 2019 θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στη σκηνή του Estate τους δύο αγαπημένους καλλιτέχνες. προς το παρόν. συνεχίζουν δυναμικά στη Θεσσαλονίκη, από όπου θα υποδεχθούν και το νέο έτος. Μια σειρά εμφανίσεων που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και όχι άδικα, μιας και οι δύο καλλιτέχνες είναι πολύ αγαπημένοι.

Σάκης Ρουβάς – Στέλλιος Ρόκκος: Παράταση εμφανίσεων στη Θεσσαλονίκη

https://www.instagram.com/p/Bqu76JYg7gV/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024