211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πέγκυ Ζήνα | Διασκέδασε στο Frangelico με Γονίδη – Μακρόπουλο

Πέγκυ Ζήνα Σταματης Γονιδης Νικος Μακροπουλος Frangelico εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες την να τραγουδά μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο

H Πέγκυ Ζήνα βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τις επερχόμενες εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη και την πίστα του Barbarella, καθώς την ερχόμενη Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου, είναι η πρεμιέρα της, ωστόσο, κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο και να επισκεφθεί τους καλούς συνεργάτες και φίλους της, Νίκο Μακρόπουλο και Σταμάτη Γονίδη στο Frangelico.

Δες επίσης: Melisses και Τάμτα ξανά μαζί! Τι νέα συνεργασία ετοιμάζουν;

Εκείνη και ο Νίκος Μακρόπουλος έχουν συνεργαστεί πολλές φορές στην πίστα και μάλιστα είναι και πολύ καλοί φίλοι. Ο ένας δίνει το παρών συνεχώς στις εμφανίσεις του άλλου και έτσι η Πέγκυ δεν θα μπορούσε να μην βρεθεί στο Frangelico, όπου διασκέδασε το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Πέγκυ Ζήνα

Δες επίσης: Αθηνών Αρένα | Υπέρλαμπρη πρεμιέρα για Βανδή – Ρέμο!

Μάλιστα ο Μακρόπουλος την επισκέφθηκε στο τραπέζι της κατά τη διάρκεια του προγράμματος και της παρέδωσε το μικρόφωνο. Εκείνη φυσικά ερμήνευσε μερικές μεγάλες επιτυχίες της αλλά και του καλλιτέχνη κερδίζοντας το πιο θερμό χειροκρότημα της βραδιάς. Δες παρακάτω το απόσπασμα όπου οι δύο τραγουδιστές και φίλοι τραγουδούν και πάλι μαζί. Φυσικά, ανυπομονούμε για τη στιγμή που θα τους δούμε και πάλι μαζί στην πίστα, αφού πρόκειται για ένα πολύ δυναμικό δίδυμο, με τέλεια χημεία, που έχει αγαπηθεί.

Πέγκυ Ζήνα | Διασκέδασε στο Frangelico με Γονίδη – Μακρόπουλο

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024