211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ακτή Πειραιώς: Υποδέχεται στον χώρο της τη «Συνοικία Ασμάτων»

Ακτή Πειραιώς εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τη γνωστή μουσική παράσταση του Ιεροκλή Μιχαηλίδη

Η μουσική παράσταση «Συνοικία Ασμάτων» του Ιεροκλή Μιχαηλίδη ετοιμάζεται να επιστρέψει για δεύτερη χρονιά στην Αθήνα, αυτή τη φορά, από την Ακτή Πειραιώς! Η γνωστή μουσική παράσταση μάς συστήθηκε πέρσι από το Petrogazi και φέτος μεταφέρεται σε νέο χώρο.

Δες επίσης: Melisses και Τάμτα ξανά μαζί! Τι νέα συνεργασία ετοιμάζουν;

Φέτος, φιλοξενούμενοι της συνοικίας θα είναι ο Γιάννης Μπέζος και  ο Ταξιάρχης Χάνος. Την πρεμιέρα της η παράσταση θα κάνει την Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου, και έκτοτε θα είναι κοντά μας κάθε Κυριακή από τον χώρο του αγαπημένου νυχτερινού κέντρου.

Δες επίσης: Αθηνών Αρένα | Υπέρλαμπρη πρεμιέρα για Βανδή – Ρέμο!

Παράλληλα, τις Παρασκευές και τα Σάββατα στο χώρο του κέντρου απολαμβάνουμε ακόμα μια μοναδική συνεργασία, την μουσική συνάντηση της Ελευθερίας Αρβανιτάκη με τον Γιάννη Κότσιρα. Μια μουσική συνάντηση που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό και έχει αναδείξει την Ακτή Πειραιώς σε ένα από τα πιο αγαπημένα σημεία διασκέδασης, για ακόμα μια χρονιά, ενώ τώρα, η Συνοικία Ασμάτων έρχεται να ολοκληρώσει αυτό το παζλ της επιτυχίας. Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, οι καλύτερες συνεργασίες και βραδιές έρχονται από την Ακτή για να μάς χαρίσουν τις καλύτερες αναμνήσεις στη διασκέδαση.

Ακτή Πειραιώς: Υποδέχεται στον χώρο της τη «Συνοικία Ασμάτων»

https://www.instagram.com/p/BqwnmWWgMMq/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024