211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάολα: Ανανέωσε το συμβόλαιό της με την Panik Platinum

Πάολα που ταγουδαει εμφανισεις κρατηση μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Συνεχίζεται η συνεργασία τραγουδίστριας και δισκογραφικής 

Πάολα και Panik Platinum συνεχίζουν τη συνεργασία τους και ανανεώνουν το συμβόλαιό τους για ακόμα μια φορά. Μάλιστα, η τραγουδίστρια βρέθηκε στα γραφεία της δισκογραφικής μαζί με τον CEO της Panik Entertainment Group, Γιώργο Αρσενάκο, και ανανέωσε το συμβόλαιό της.

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο

Η συνεργασία ανάμεσα στην τραγουδίστρια και τη δισκογραφρική άρχισε τον Σεπτέμβριο του 2016 και αμέσως άρχισαν να μας χαρίζουν επιτυχίες. Η Πάολα κυκλοφόρησε ένα live album με 16 κορυφαία ελληνικά τραγούδια ερμηνευμένα με το μοναδικό της τρόπο, το οποίο έγινε πλατινένιο, ενώ ακολούθησε το πλατινένιο studio album «Δε Σε Φοβάμαι Ουρανέ», με την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους, το οποίο περιείχε πάρα πολλές επιτυχίες. Ακόμα, η Πάολα έχει συμμετάσχει σε δύο ακόμα συνεργασίες, ενώνοντας τη φωνή της με τους Πυξ Λαξ στο τραγούδι τους «Το Άσπρο Μου Πουκάμισο» και με την Ευρυδίκη στη διασκευή του hit των ‘90s «Μίσησέ Με».

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Παράλληλα, την Πάολα αυτό τον χειμώνα απολαμβάνουμε από την πίστα του Gazi Line μαζί με τον Νότη Σφακιανάκη, μια συνεργασία που έχει κερδίσει την  αγάπη του κοινού.

Πάολα: Ανανέωσε το συμβόλαιό της με την Panik Platinum

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024