211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έναστρον | Ποιος διάσημος τραγουδιστής διασκέδασε με το σχήμα;

Έναστρον Γιωργος Μαζωνακης που ταγουδαει εμφανισεις κρατηση μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Συνεχίζεται η επιτυχία για τους Μαζωνάκη – Δημητρίου – Κουρκούλη 

Το Έναστρον  συνεχίζει την πορεία επιτυχίας του με ένα σχήμα που έχει αγαπηθεί από το κοινό του, όπως θα ήταν αναμενόμενο. Γιώργος Μαζωνάκης, Άντζελα Δημητρίου και Νίκος Κουρκούλης έρχονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στην πίστα του και φέρνουν τα πάνω κάτω με τις αμέτρητες επιτυχίες τους.

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο

Κάθε εβδομάδα, το παρών, εκτός από το κοινό τους δίνουν και πολλοί επώνυμοι που σπεύδουν να απολαύσουν τους αγαπημένους αυτούς τραγουδιστές. Πριν από λίγες μέρες στο κέντρο βρέθηκε ακόμα ένας αγαπημένος καλλιτέχνης, ο Λευτέρης Πανταζής. Από τα πρώτα τραπέζια απόλαυσε το πρόγραμμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και φυσικά, κατά τη διάρκεια της βραδιάς (και συγκεκριμένα του προγράμματος του Γιώργου Μαζωνάκη)πήρε το μικρόφωνο και ερμήνευσε μερικές μεγάλες του επιτυχίες.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Δες παρακάτω στιγμιότυπα από την παραμονή του Λευτέρη Πανταζή στο Έναστρον, και φωτογραφίες όπου τραγουδά μαζί με τον οικοδεσπότη από το τραπέζι του. Ακόμα μια εβδομάδα επιτυχίας πέρασε για το νυχτερινό κέντρο που συνεχίζει ακάθεκτο την επιτυχία στη νυχτερινή Αθήνα. Δες τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery!

Έναστρον | Ποιος διάσημος τραγουδιστής διασκέδασε με το σχήμα;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024