211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάνος Μουζουράκης | Αυτό είναι το νέο του επαγγελματικό βήμα

ο Πάνος Μουζουράκης ποζαρει για το νεο τραγουδι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Επιστρέφει με νέα σχέδια

Εκτός από ένα ρόλο στο ολοκαίνουριο “Mamma Mia! 2”, ο αγαπημένος Πάνος Μουζουράκης θα έχει συμμετοχή και στο soundtrack της επερχόμενης ταινίας.

Δες επίσης:Ηλίας Καμπακάκης | Πού εμφανίζεται κάθε Πέμπτη στην Αθήνα;

Στις 20 Ιουλίου κυκλοφορεί επίσημα η ταινία στη μεγάλη οθόνη και η αναμονή είναι τεράστια. Στο sequel θα απολαύσουμε τους Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård, Julie Walters, Dominic Cooper, Christine Baranski, Cher και Lily James.

Δες επίσης: Στο Βύρωνα θα πιεις το ποτό σου σε μια «πόλη» μέσα στην πόλη!

Το soundtrack κυκλοφορεί από την Polydor και είναι γεμάτο φυσικά με τραγούδια των ABBA με τίτλο “Mamma Mia! Here We Go Again”. Το τραγούδι που ερμηνεύει ο Πάνος Μουζουράκης στο soundtrack είναι το “Kisses of fire”! Παράλληλα, αναμένουμε τα επόμενα σχέδια και εμφανίσεις του αγαπημένου τραγουδιστή. Σε ποια σκηνή θα τον δούμε άραγε τον ερχόμενο χειμώνα και μαζί με ποιο αγαπημένο όνομα θα τραγουδάει; Προς το παρόν, θα τον απολαύσουμε σε αυτή τη νέα του συμμετοχή στην ταινία που έρχεται σε πολύ λίγες μέρες κοντά μας. Άκουσε παρακάτω το τραγούδι, στο οποίο συμμετέχει και ο αγαπημένος καλλιτέχνης, κάνοντας ακόμα ένα βήμα στην καριέρα του.

Πάνος Μουζουράκης | Αυτό είναι το νέο του επαγγελματικό βήμα

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024