211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Στο Βύρωνα θα πιεις το ποτό σου σε μια «πόλη» μέσα στην πόλη!

Βύρωνος Πολιτεία το νεο στεκι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η Βύρωνος Πολιτεία μόλις ήρθε για να φέρει έναν παραμυθένιο αέρα στην περιοχή του Βύρωνα 

Μια νέα «όαση» στην Αθήνα και τον Βύρωνα μόλις άνοιξε τις πόρτες της και σου υπόσχεται μια μοναδική και πολύ ιδιαίτερη εμπειρία διασκέδασης, αφού μπορείς να απολαύσεις το ποτό ή το φαγητό σου στο κέντρο μίας μικρής… πόλης μέσα στην πόλη! Στη Βύρωνος Πολιτεία, το νέο εναλλακτικό καφενείο που στεγάζεται στην οδό  Κωνσταντινουπόλεως 97, θα βρεθείς στο ξέφωτο μιας μικρής πόλης με το σκηνικό, που έχει διαμορφωθεί στην αυλή ενός ολόκληρου σχεδόν οικοδομικού τετραγώνου, να σε μεταφέρει σε μια ολοκληρωμένη παραδοσιακή πολιτεία, γεμάτη γραφικά σπίτια, βιτρίνες καταστημάτων και γραφείων, και μικρά δρομάκια μεταφέροντάς σε νοερά σε ένα πραγματικό παραμύθι.
Βύρωνος Πολιτεία
Παράλληλα, ο πολυεπίπεδος χώρος σού επιτρέπει να απολαύσεις μια καλοκαιρινή βραδιά από ψηλά, στα μπαλκόνια, αλλά και την ταράτσα του κεντρικού κτιρίου και να απολαύσεις τόσο τη θέα της γραφικής αυλής, όσο και της περιοχής.
Βύρωνος Πολιτεία
Στον εσωτερικό χώρο του νέου στεκιού, θα βρεις πολλές ξεχωριστές γωνιές να πιεις το ποτό σου, κάτω από την εντυπωσιακή γυάλινη οροφή που σου δίνει την ευκαιρία, ακόμα και εκεί, να ατενίζεις τον αθηναϊκό ουρανό.
Βύρωνος Πολιτεία

Βύρωνος Πολιτεία | Στο Βύρωνα θα πιεις το ποτό σου στην πιο γραφική αυλή της Αθήνας

Στο νέο εναλλακτικό καφενείο θα βρεις μια ενημερωμένη κάβα, με το κρύο ρακόμελο να ξεχωρίζει και να σου δίνει ακόμα μια ξεχωριστή και απόλυτα δροσιστική επιλογή για τα ζεστά βράδια του καλοκαιριού, ενώ μπορείς να συνοδεύσεις τα ποτά και τις μπύρες σου με κλασικούς (και όχι μόνο) μεζέδες της ελληνικής κουζίνας στις πιο προσιτές τιμές. Από τα πιάτα, σίγουρα θα ξεχωρίσεις τις παραδοσιακές γεύσεις που προέρχονται από κάθε γωνιά της Ελλάδας, όπως Τσιγαρέλι Κέρκυρας, Λαδοτύρι Μυτιλήνης και Παστουρμαδόπιτα Καισαρείας.
Όλα αυτά υπό τα ακούσματα των πιο αγαπημένων ελληνικών μουσικών επιλογών τόσο της ροκ σκηνής όσο και της λαϊκής ή ρεμπέτικης που ανεβάζουν τη διάθεση μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες.
Στην αυλή της Βύρωνος Πολιτείας, ωστόσο, μπορείς να απολαύσεις και τον καφέ, τον χυμό και το πρωινό σου αφού το νέο στέκι ανοίγει τις πόρτες του από τις 9 κιόλας το πρωί. Ένα all day spot έρχεται να προστεθεί στην αγαπημένη γειτονιά του κέντρου της Αθήνας που σίγουρα θα πρέπει να επισκεφθείς!

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024