211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Nox Athens 2024: Τέλος εμφανίσεων για Ρέμο – Φουρέιρα

ρεμος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια σειρά εμφανίσεων που έκλεψε τις εντυπώσεις, ολοκληρώθηκε.

Μια ανεπανάληπτη σεζόν διασκέδασης ζήσαμε για ακόμα μια γεμάτη από τον χώρο του Nox Athens 2024. Το αγαπημένο στέκι μάς κράτησε την πιο καλή συντροφιά και φέτος, έχοντας ως βασικού πρωταγωνιστές του τις Παρασκευές και τα Σάββατα, τον Αντώνης Ρέμος και την Ελένη Φουρέιρα.

Οι δύο καλλιτέχνες έδωσαν το πιο δυναμικό εναρκτήριο λάκτισμα για μια μοναδική σεζόν κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Δες εδώ όλα τα ανοιχτά σχήματα της Αθήνας φέτος τη φετινή σεζόν 2024.

Το περασμένο διήμερο ήταν και το τελευταίο για το κέντρο. Οι δύο καλλιτέχνες ανέβηκαν μαζί στη σκηνή για τελευταία φορά και γεμάτοι όρεξη και ενέργεια μάς χάρισαν το πρόγραμμά τους για μια τελευταία φορά. Ύστερα από το τέλος αυτών των εμφανίσεων, το νυχτερινό κέντρο έκανε μια ανάρτηση, μέσα από την οποία ευχαρίστησε τους καλλιτέχνες που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που αναμφίβολα θα θυμόμαστε για πολύ καιρό.

Πλέον αναμένουμε τα επόμενα βήματα των δύο τραγουδιστών με κάποια πίστα. Στο μεταξύ, στο Nox κάθε Τετάρτη εξακολουθούμε να απολαμβάνουμε τη Μαρινέλλα, σε μια σειρά εμφανίσεων που επίσης θα ολοκληρωθεί σύντομα.

Nox Athens 2024: Τέλος εμφανίσεων για Ρέμο – Φουρέιρα

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NOX ATHENS (@noxathens)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NOX ATHENS (@noxathens)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024